Musta 95 kotivoittoon

Musta 95 kotivoittoon Ysivitosten musta otti 1-0 (0-0) voiton ensimmäisessä kotiottelussaan 1-divisioonassa kolmen vierasottelun jälkeen. Vastaan asettui Norvalla FF, jolla ei vielä tappioita syyskierroksella ollut.Ansiokkaasti tämän joukkueen apuna toimineelle ”96-teamille” oli annettu ansaittua vapaata ja paikkaamaan oli saatu ottelutaukoa pitävän oranssia riveistä apuja.Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hienoista vierasjoukkueen hallintaa. Norvalla pystyi painamaan peliä kotijoukkueen päätyyn ja sai aikaan vaarallisia tilanteita, lähimmäksi maalia jäi kuitenkin ylärimalaukaus. Kotijoukkue haki vielä hieman pelirytmiä. Tauolle mentiin kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa.Puoliajalla pelikuvioita tarkistettiin ja pelin hallinta alkoi siirtyä kotijoukkueelle. Hyökkäyksiä saatiin vierasjoukkueen päätyyn, mutta viimeistelyissä joko hosuttiin tai aikailtiin.Ottelun ainoa maali oli hienoa ”oranssimustaa” yhteistyötä. Jesse Sarajärvi antoi kulmapotkun pitkänä, Lauri Ylinen-Luopa otti pallon haltuun ja jatkoi boxiin vapaaksi jääneelle Patrik Puhtimäelle, joka laittoi pallon varmasti maaliin. Tilanne oli näin 1-0 ja peli kontrollissa. Aivan ottelun viime minuuteilla vierasjoukkue hyökkäsi vahvasti ja sai painostuksellaan aikaan vapaapotkun vaarallisesta paikasta. Suorana maalilaukauksena annettu vapari osui kuitenkin ylärimaan ja hyvin pelannut kotijoukkueen maalivahti Mikko Lähde piti nollat.Seuraavaksi musta matkustaa jo perjantaina Sundomiin, jossa vastaan tulee SIF.