Mustat ysineloset voittoon

Mustat ysineloset voittoon Ysinelosten Mustien voittoputki sai jatkoa Soinissa sunnuntaina pelatussa ottelussa Soinin Palloseuraa vastaan.Ottelu pelattiin pääasiassa pesäpalloiluun tarkoitetulla urheilukentällä, jonka pinta teki pallon hallinnasta todella haastavaa. Pallo pomppi kentästä aivan eri lailla kun tavallisesta hiekkakentästä tai nurmesta. Lisäksi kova tuuli vaikeutti pelin kulkua.Mustat aloittivat pelin vahvasti ja maalinteon aloitti Raitt Peltoja vahvalla läpiajolla puolesta kentästä saakka. Pari minuuttia myöhemmin Joni Petäjävirta laukoi tarkasti pallon yläriman alle. Kotijoukkue osasi käyttää kentän oikullisuuden hyväkseen ja sumputti pelin ja yritti avata peliään pitkillä syötöillään kärkimiehilleen. Yhdellä tällaisella pitkällä syötöllä ja onnistuneella laukauksellaan kotijoukkue kavensi taukotilanteeksi 1-2.Toinen puoliaika alkoi siitä mihin ensimmäinen loppui. Kotijoukkue sumputti ja yritti pitkää. Mustat hakivat edelleen tuntumaa kenttään ja erän puolessa välissä Raitt pääsi tekemään päivän toisensa maalinsa. Kotijoukkue teki pelistä hankalan ja jatkoi pelin sumputtamaista ja pitkien syöttöjen yrittämistä. Toisen osuman kotijoukkue sai kovan yrittämien jälkeen 20 min kohdalla. Raitt kuitenkin onnistui oikeaan aikaan maalinteossa ja laukoi loppunumeroiksi 2-4 viisi minuuttia ennen ottelun päättymistä.TP:n hyökkäyksessä Raitt teki lujasti töitä koko pelin ajan, Miki Kattelus ja Joni Petäjävirta vuorottelivat keskikentällä ja hyökkäyksessä. Keskikentän laidoilla pelasivat Jaakko Pihlajamaa ja Pauli Kuivinen, keskikentän keskellä Aleksi Aho ja Antti Viita joka pelasi laajalla säteellä ja oli avustamassa hyvin myös puolustuslinjaa. Puolustuksen keskellä pelasi Otto Nyyssölä ja laidoilla 95:sta lainalle olleet Konsta Iakovlev ja Henri Alho. Maalissa pelasi Panu Leppä.Vaikka ottelusta voitto saatiinkin, ei TP:n pojat yltäneet lähellekään sitä taitotasoa mitä nähtiin kahdessa edellisessä pelissä, mutta suurimmaksi syyksi voidaan kuitenkin todeta Soinin kentän outo pinta ja kotijoukkueen täydellinen pelin sumputtaminen keskialueelle. Muutkaan joukkueet eivät ole hakeneet Soinista tämän suurempia voittoja tämän syksyn aikana.