Mustat ysivitoset voitokkaina

Kotijoukkueena Ysivitosten II divisioonaottelussa esiintynyt Sepsi-78 sai kylmää kyytiä illalla TP-Seinäjoen Mustalta joukkueelta. Vieraat ottivat sarjapisteet numeroin 4-0 (2-0).Ensimmäinen maali syntyi Petteri Puumalan laukauksen jälkeen, joka meni pakin kautta omiin ottelun 24. minuutilla. Vain pari minuuttia myöhemmin Tuomo Alarinta lisäsi johdon kahteen maaliin Saku Salon syötöstä.Viimeiset kaksi osumaa viimeisteli Salo. Ensimmäinen kahdesta syntyi 50. minuutilla Puumalan tolppalaukauksen jälkeen ja jälkimmäinen viisi minuuttia myöhemmin Tuomas Saikkosen esityöstä.