Muurimäki upotti KaaPon

Muurimäki upotti KaaPon KaaPo – TP-Seinäjoki 1-2 (1-2)04 min 1-0 Mikko Harjanne29 min 1-1 Mikael Muurimäki43 min 1-2 MuurimäkiTP-Seinäjoki on aloittanut vaisun alkukauden jälkeen kovan kirin Kakkosen länsilohkossa. Hieno vierasvoitto KaaPosta nosti TP:n jo tukevasti sarjan keskikastiin eikä terävimpään kärkeenkään ole kuin kuusi pistettä.Edes varhainen puolustusvirheestä seurannut takaiskukaan sunnuntain ottelussa ei masentanut oranssipaitoja, jotka taistelivat ja tsemppasivat varsinkin pelin viimeiset 20 minuuttia kovan paineen alla kotijoukkueen vyöryttäessä ja hakiessa tasoitusta.Mikael Muurimäki näytti jälleen arvonsa maalintekijänä ratkaisten pisteet vieraille kahdella osumallaan ja nostaen koko kauden saldonsa kuuteen kahdeksassa ottelussa. Tasoituksessa Muurimäki puski takatolpalta Ville Pekkasen keskityksen sisään ja voittomaali syntyi nostolla vastustajan maalivahdin yli Alex Lopezin vapauttavan syötön jälkeen. ”Mikki” oli lopussa vielä lähellä hattutemppua, sillä mies karkasi kesken KaaPon hurjan painostuksen ja laukoi tolppaan.Toinen pruukilaissankari oli Markus Koljander, joka liimasi alanurkasta toisen jakson alussa Juho Kirjosen ampuman rangaistuspotkun. Pilkku aiheutui tilanteessa myöhässä olleen Pasi Oksasen rikkeestä, josta ”Paade” kirjasi kauden neljännen varoituksensa. Sen sijaan Pekkasen brutaalia kaatamista ottelun päätuomari ei jostain syystä noteerannut.Petri Niemi sai kiihkeiden loppuhetkien tuoksinassa kahdeksan tikkiä vaatineen haavan nivustaipeeseensa ja paikkauskäynti paikallisessa TK:ssa myöhästytti myös vierasjoukkueen kotimatkaa.TP palaa harjoituskentälle viikon päästä maanantaina pienen ansaitun kesäloman jälkeen.TP-Seinäjoki: Koljander, Oksanen (v, 60. Leppänen), Mäki-Maunus, Niemi, Männikkö, Ylinen, Dunne (65. Kivimäki), Pekkanen, Huttu (30. Ruotsalainen), Muurimäki, Lopez