Muutama sana palkituista

Vuoden junioripelaaja:        Berat Akdogan                        Erittäin tunnollinen, motivoitunut ja tavoitteellinen pelaaja.                Tekee omalla ajallaan paljon töitä ja tämä on hänen kehityskaaressa selkeästi näkynyt                 Työ palkitaan!                                     Esimerkkinuori:        Aapo Heikkilä        Valmentajan silmissä hieno pelaaja valmentaa! Haluaa oppia koko ajan, kuuntelee ja yrittää                 noudattee annettuja ohjeita pilkuntarkasti! Myös omatoiminen harjoittelu on tuttua puuhaa                 tälle nuorukaiselle! Sanotaan, että tähän palkintoon oikein sopiva henkilö!                                         Vuoden valmentaja:        Toni Lehtinen        Tulevaisuuden valmentaja, joka omalla ammattitaidollaan ja tarkalla suunnittelulla johtaa                 joukkojaan esimerkillisesti. Antaa itsestään ulos innostavan ja asiansaosaavan kuvan, joka tarttuu pelaajiin ja syntyy hyvä ja haluttu lopputulos!                Pystyy hoitamaan sekä lasten että vanhempien juniorien valmennusta!                Oma pelaajaura ja vahva kehittymisen halu tulevat antamaan Tonille hienoja hetkiä futiksen parissa!   

                        Vuoden nappulatoimija:         Jukka Klasila        Tämä henkilö tulee loistavasti lasten kanssa toimeen! Hän on mukana myös muissa lajeissa valmentajana                 ja omalla rauhallisella toimintatavallaan on hyvin pelaajaystävällinen henkilö!                Ilolla voi todeta, että hän haluaa vielä valmennuksellisia jatkokoulutuksia käydä ja "Juqin" panoksesta                SJK-junioreiden hyväksi saadaan toivon mukaan nauttia tulevaisuudessakin tässä seurassa.     

                       Askon maalivahtimalja:        Asseri Heinämäki        Asseri on lahjakas 05-ikäluokan maalivahti, joka taitaa erittäin hyvin myös jalalla pelaamisen taidon.                Luotettava henkilö, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Ikäluokasta riippumatta.Hänen rooli oli iso tällä pelikaudella!                On ahkerasti mukana seuran järjestämissä maalivahdeille suunnatuissa harjoituksissa ja tapahtumissa.                Kehitystä on tapahtanut paljon ja uskotaan vahvasti, että se myös jatkuu!                                SJK-perhe:        Tuttu ja Marko Honkolan perhe        Vahvaa osallistumista SJK-junioreiden toimintaan tässä perheessä. Vaimo joukkueenjohtajana ja rahastonhoitajana ja mies  valmentajana. Tekevät hienoa ja sitoutunutta työtä SJK-j ikäluokkajoukkueen eteen.                Myös perheen kaksi poikaa pelaa SJK-junioreissa. Hieno futisperhe!                                   Jukan malja:         Marko Koskiniemi        Tekee työnsä todella ammattimaisesti ja vielä useammassa roolissa. Hän on pidetty henkilö pelaajien ja muiden                seuratoimijoiden keskuudesssa. Kun hänelle työtehtävän antaa niin voi olla varma, että se todellakin tulee hoidettua!                Kerta kaikkiaan hieno seuramies isolla S-kirjaimella!                 Ja lupautunut olemaan mukana kuvioissa myös ensi kaudella!                  Tero Mäntylä Respect-palkinto:             Viljami Kivinen    Tulee juttuun kaikkien kanssa ja on joukkuekavereiden korkealle arvostama pelaaja, sitoutuminen kultaa!                Ahkeruus, yritteliäisyys ja tunnollisuus! Siinä ominaisuuksia, joita häneltä isosti löytyy. Nöyrä raataja!                Eikä tee itsestään isoa numeroa kentälläkään, vaikka futishommatkin mallikkaasti sujuvat.                         Apollon kiertopalkinto:        Jarmo Haukilahti   

Apollo-malja on kiertopalkinto ja se annetaan vuosittain henkilölle, joka pyyteettömällä toiminnallaan ja rakkaudesta lajiin tuo iloa pelikentille ja niiden ulkopuolelle.Vuoden Jokeripalkinto:         Apollo Hyväntekeväisyysjoukkue        Kerrassan upeaa toimintaa! Apollon Intohimo tehdä hyvää jalkapallon saralla tuotti SJK-j Respect-rahastoon raikuvien aplodien arvoisen summa eteenpäin jaettavaksi. Hieno yhteisö arvokkaan asian parissa!