Nelonen jatkuu jo huomenna

Syyskierroksella kaksi peräkkäistä murskavoittoa ottanut SJK-juniorit jatkaa pelejään jo huomenna Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa.

Prunttimäen nurmelle vieraaksi saapuu silloin sarjataulukossa kuudennella sijalla majaileva VPS J, eli Vaasan Palloseuran ns. kolmosjoukkue. Joukkue on tähän mennessä kerännyt 17 pistettä.

Maanantaina Mustasaaresta haetun suurinumeroisen voiton jälkeen SJK-junioreilla on kasassa 31 pistettä ja ne oikeuttavat taulukossa kolmanteen sijaan.

Kevätkierroksen kamppailun SJK-juniorit voitti vieraissa Isolahden kentällä numeroin 3-2 (1-2) tultuaan takaa tasoihin ja toisella puoliajalla vielä ohikin. Ottelun maaleista vastasivat VPS J:n Ville Kauppinen ja Marko Pirhonen, sekä SJK-junioreiden kahdesti osunut Tommi Kukila ja Niko Hietaharju.

Tauon jälkeen pelaamissaan otteluissa VPS J on hävinnyt kotonaan ABC/Strömsölle 3-2 ja vieraissa Ponnistukselle 2-0. SJK-juniorit puolestaan on tauon jälkeen siis kukistanut kotonaan FC Kuffenin 5-1 ja vieraissa FC Korsholmin 7-2, eli lähtökohdat otteluun ovat joukkueilla hivenen erilaiset.

Ottelu alkaa Prunttimäessä huomenna klo 19.00. Tervetuloa!