Nelonen käyntiin maalijuhlilla

SJK-junioreiden Nelosessa pelaava joukkue aloitti vihdoinkin kautensa Prunttimäessä. Vastassa oli ottelun todella terävästi aloittanut Lapuan Ponnistus. Kotijoukkue oli hiukan lähtötelineissä lapualaisten aloitettua maalikarkelot, mutta puoliaikaan mennessä isännät olivat nousseet kahden maalin takaa tasoihin mennen lopulta menojaan toisella jaksolla.

SJK-juniorit v Ponnistus 8-4 (2-2)

03 min 0-1 Tommi Rintasalo

17 min 0-2 Tommi Rintasalo

19 min 1-2 Antti Viita

41 min 2-2 Nicolas Kivimäki

49 min 3-2 Leevi Oksanen

54 min 4-2 Antti Viita

58 min 5-2 Tuomas Rintamäki

59 min 5-3 Tommi Rintasalo

60 min 6-3 Tommi Luopajärvi

63 min 6-4 Juho Himanka

78 min 7-4 Teemu Ala-Ranta

88 min 8-4 Antti Viita

Kotijoukkueen takaa-ajon aloitti ottelussa hattutempun viimeistellyt toppari Antti Viita ja tasoituksen viimeisteli Nicolas Kivimäki. Toisen jakson alussa Leevi Oksanen, Viita ja Tuomas Rintamäki iskivät yhdeksään minuuttiin maalin mieheen ja peli näytti repeävän.

Vierasjoukkueen hattutemppuilija Tommi Rintasalo kavensi kuitenkin vielä. Maaleja tehtiin tasatahtiin kotijoukkueen iskettyä kaksi viimeistä.

Joukkueen tavoitteena on nousu Kolmoseen. Toki sinne voidaan mennä myös tällaisella pommituksella, mutta puolustaminen on saatava parempaan kuosiin jatkossa, sillä vastaan tulee varmasti kovempiakin ryhmiä. Hyvinhän se kausi joka tapauksessa starttasi, ei siinä mitään.