Nelosessa toinen kotipeli

Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen Lohko C1:n kolmannen kierroksen ottelu pelataan tiistaina Seinäjoen Keskuskentällä SJK-junioreiden ja VPS Junioreiden välillä.

Kun tuo matsi on saatu pelattua ei SJK-junioreilla sitten enää olekaan koko loppukaudella kuin kolme kotimatsia jäljellä, eli kannattaa käydä katsomassa, miten peli sujuu.

Kahden matsin jälkeen SJK-juniorit on sarjassa kolmantena. Ensimmäisen ottelun vierastasapelin jälkeen IF Hoppet sai tylyn koulutuksen Keskuskentällä Tommi Haanpään ladottua 8-1 -voitossa neljästi vieraiden verkkoon.

Vastaan saapuva VPS J puolestaan pelasi ensimmäisessä pelissään tasan samaisen IF Hoppetin kanssa, mutta kärsi ruman 5-1 -tappion kotonaan sarjan kärjessä porskuttavalle Lapuan Virkiälle romahdettuaan totaalisesti viimeisen vartin aikana lapualaisten taottua neljä viimeistä osumaansa 73-90 minuuteilla.

Viime kauden matseissa SJK-juniorit oli niskan päällä. Vaasasta lähti kevätkierroksella mukaan 3-2 (1-2) -voitto ja syyskierroksella numerot olivat sitten selvemmät Prunttimäessä kotijoukkueen voitettua 4-0. Vaasassa SJK-junioreiden maaleista vastasivat kahdesti osunut Tommi Kukila ja Niko Hietaharju. Kotikentällä kahdesti osui Tommi Luopajärvi Tommi Kukilan ja Sami Viljasen tehtyä maalin mieheen.

Kuten aiemminkin tuli todettua, mikäli sarjan kärkipäässä halutaan pysyä syksyyn saakka, on kotiottelut ehdottomasti hoidettava vain 11 matsia kestävässä sarjassa. Niinpä jokainen kotimatsi on sangen merkityksellinen.

Sarjan kärjessä on Virkiän lisäksi tietenkin Kungliga Wasa CF voitettuaan molemmat ottelunsa. Vaasalaiset ovat vuodesta toiseen kuuluneet Nelosen parhaimmistoon, mutta nousu ei ole tainnut veteraanipitoista joukkuetta kiinnostaa.

Tiistaina ottelu alkaa Keskuskentällä klo 19:00. Tervetuloa!