Nelosta jäljellä kolme peliä

SJK-junioreiden kautta Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen Lohko C1:ssä on jäljellä kolmen ottelun verran. Ensimmäisenä näistä kolmesta eteen tulee reissu Mustasaareen FC Korsholmin vieraaksi huomenna keskiviikkona.

Mahdollinen nousu Kolmoseen sai tuntuvan lommon edellisessä ottelussa Vaasan Palosaarella, kun sarjan kärkeen voitollaan siirtynyt Kungliga Wasa Cf kaatoi SJK-juniorit peräti 4-0. Kauden ensimmäinen tappio ei paljon pahempaan paikkaan olisi saattanut tulla.

C1 Lohkon kärki on muutenkin 21 pistettä keränneen Kungliga Wasa CF:n perässä ihan tiiviissä nipussa, sillä kakkosena SJK-junioreilla on 19 pinnaa, kolmantena Lapuan Virkiällä 18, neljäntenä ABC/Strömsöllä 17, viidentenä IF Hoppetilla 16 ja vielä kuudentena olevalla Närpes Kraft/2:lla 15 pistettä.

SJK-junioreiden kolme viimeistä vastustajaa ovat kaikki puolestaan sarjan tyvipään edustajia. Kaikilla kolmella on kasassa vasta kolme pistettä. Vakaa aikomus on, että ainakaan SJK-junioreiden kustannuksella pistetilit eivät karttuisi, mutta jokainen peli on pelattava ihan tosissaan.

Käytännössä SJK-junioriden nousuhaaveet lepäävät siinä, että Kungliga Wasa CF yllättäisi kaikki osapuolet hukkaamalla pisteitä viimeisissä matseissaan FC Kuffenille, ABC/Strömsölle tai Iskmo-Jungsund BK:lle. Toinen oljenkorsi on se, että SJK-juniorit hoitaa itsensä sarjassa kakkoseksi ja tänäkin vuonna Kungliga Wasa CF jättää ottamatta nousupaikan vastaan. Aika monta jos-sanaa liittyisi lauseisiin, jos ne tähän kirjoitettaisiin.

Joka tapauksessa nyt on keskityttävä siihen, että pisteet tulevat Mustasaaren Keskuskentältä mukaan huomenna. Matsi alkaa klo 18.30. Tervemenoa katsomaan, jos satutte olemaan hoodeilla!