Niukka tappio Vaasassa

VIFK v SJK-juniorit 3-2 (1-1)18 min 1-0 Mattias Lall18 min 1-1 Hermanni Honkola36 min 1-2 Hugo Roos47 min 2-2 Mattias Lall60 min 3-2 Filip ÖsterbladSJK-junioreiden nollaseiskat joutivat lopulta taipumaan sarjan voiton ratkaisseessa kamppailussa VIFK:lle Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P12-ikäluokan Kakkosen pelissä Vaasan Monitoimiviheriöllä.Ensin mentiin tovi ilman osumia, mutta sitten nähtiin minuutin sisään kaksi. Ensin maalasi VIFK kahdesti ottelussa osuneen Mattias Lallin ensimmäisellä maalilla, mutta heti välittömästi Hermanni Honkola tasoitti matsin.Toisella puoliajalla SJK-juniorit siirtyi Hugo Roosin osumalla johtoon, mutta niin vain VIFK nousi rinnalle ja paineli ohi. Voitto tarkoitti sitä, että VIFK jatkaa edelleen puhtaalla pelillä ja menee sarjavoittonsa myötä syyskierrokselle I divisioonaan.