Nollakakkosilla kovat tavoitteet

Tälle kaudelle takaisin SJK-junioreiden valmentajatiimiin palanneen Esa Haanpään suojateilla, eli seuran nollakakkosilla on kauden mittaan kovat tavoitteet.

–          Tavoitteena on Puolen Suomen Liigaan pääseminen ja kesällä päästä Kai Pahlman –lopputurnaukseen, kiteyttää ”Eski” joukkueen haasteelliset tavoitteet.

Tavoitteet muuttuvat haasteellisiksi siksi, että joukkueessa on poikia melkoisen vähän tällä hetkellä, koska kolme pojista pelaa jääkiekkoa ja yksi pelaajista on vasta toipumassa vakavasta loukkaantumisesta.

–          Meillä on kirjoilla 21 poikaa, joista 17 treenaa tällä hetkellä aktiivisesti, eli rinki on melko kapea. Huolen aiheena tietysti pelaajien alhainen määrä, mutta hyvällä harjoittelulla saamme varmasti ehjän ja hyvän kauden joukkueena, uskoo vastuuvalmentaja kuitenkin vahvasti.

–          Treeneissä on ollut hyvä fiilis ja olen todella tyytyväinen siihen, kuinka ahkerasti pojat tekevät töitä. Vaikka välillä on ollut raskastakin sairasteluiden vuoksi ja alkukausi on ollut haasteellinen, olen silti ihan hyvillä mielin, lisäsi koutsi.

Pojat pelaavat lauantaina treenipelin Pietarsaaressa FF Jaroa vastaan ja sunnuntaina saapuu Wallsport Areenaan vieraaksi Tampereen Ilves. Matsi Ilvestä vastaan alkaa klo 13.00.

Seuraavana viikonloppuna joukkue vierailee Kokkolassa kokeilemassa miltä vaikuttaa KPV:n vastaava ikäluokka ja silloin on jo ihan tosi kyseessä, sillä tuo ottelu on Puolen Suomen Liigan karsintaa. Samassa karsinnassa vastaan saapuvat Wallsport Areenaan sunnuntaina 12. helmikuuta vaasalainen VIFK ja toinen kokkolalainen, eli GBK viikkoa myöhemmin sunnuntaina 19.2. Neljän joukkueen karsintalohkosta kaksi pääsee mukaan liigaan.

Tammikuun lopussa SJK-junioreiden nollakakkoset reissaavat puolestaan Kuopion Palloseuran järjestämään kutsuturnaukseen Piispalaan.

Joukkueen harjoitukset:

harjoituksia 4-5 kertaa viikossa

maanantai klo 16.15-17.45 Wallsport

Keskiviikko klo 16.00-17.45 Wallsport

Torstai klo 17.30-1930 Törnävän koulun Sali, sekä ulkona intervallit

Perjantai klo 17.15-18.45 Wallsport

Taustaryhmä:

Valmentaja Esa Haanpää

Valmentaja Petri Lammassaari

Valmentaja Tommi Haanpää

Joni Onnela

Joukkueenjohtajana Mika Ketola

Huollosta vastaa Raimo Koskinen