Nollakakkosten talven kuulumiset

Koska tuota pikaa mennään jo ukokentille, käydään nopeasti läpi myös nollakakkosten kuulumiset talvikaudelta valmentaja Tuomas Nikupeterin kanssa, jolla on C14-joukkueessaan kahden veskarin lisäksi 22 kenttäpelaajaa. Yhteensä ryhmän valmennuksesta vastaa kolme koutsia.

Marras- ja joulukuu

– Meillä kävi harjoituksissa hyvin porukkaa, vajaa 20 melkein jatkuvasti. Hyvä tekemisen meininki. Opeteltiin uuden vastuuvalmentajan (allekirjoittanut) käytäntöjä ja "uusia" harjoituksia, kertoo Nikupeteri, joka lisää, että…

– Mukava oli vetää isolle jengille treenejä ja jätkillä hyvä tekemisen taso.

Pyhien välipäivinä joukkue sai jo hiukan pelituntumaa omassa Wallsport -turnauksessaan.-  Siinä yritettiin antaa kaikille runsaasti peliaikaa.. tasaisia ja kehittäviä pelejä ne olivat.. No, Jaro-peliä lukuunottamatta, jossa he olivat selkeästi vahvempia, naurahtaa koutsi.

Vuosi 2016 

Tammikuu 

– Hävisimme kaksiosaisen Puolen Suomen Liigan karsinnan VIFK/Norvalla FF YJ:lle. Molemmissa otteluissa yksi pelaajistamme poistettiin kentältä. Puolen Suomen Liiga jäi siis tältä kesältä haaveeksi, harmittelee Nikupeteri.- Tammikuussa harjoittelua vaikeutti influenssa-aalto, ja poikia kävikin harjoituksissa vaihteleva määrä. Tekeminen harjoituksissa oli kuitenkin hyvää ja valmistautuminen kauteen sujuui terveenä pysyneillä pojilla suunnitelmien mukaan. 

– Ilmoittauduimme tulevaksi kesäksi sekä 2002 -syntyneiden poikien Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piirien muodostomaan aluesarjaan, että vuonna 2001 -syntyneiden poikien piirisarjaan. Pelaamme siis tulevalla kaudella kahdella peliryhmällä kahta eri sarjaa.  

Helmikuu

– Helmikuun keskitimme harjoitteluun. Edelleen muutamat loukkaantumiset ja flunssa ovat verottaneet harjoitusten osallistujamääriä. Harjoituksessa olleet pojat ovat kuitenkin osoittaaneet hienoa asennetta ja suhtautumista harjoitteluun, vaikka pelajaamäärät ovat käyneet välillä pieneksi. 

– Varsinaisia harjoitusotteluita emme pelanneet helmikuussa, mutta muutamia lyhyitä peliharjoituksia olemme pitäneet yhdessä vuotta nuoremman ja vuotta vanhemman ikäluokan kanssa.Maaliskuu 

– Jatkoimme harjoittelua, maaliskuun puolessa välissä kahdella viikolla taas melkein 20 jätkää treeneissä ja valmentaja tyytyväinen.. sitten taas loppua kohti loukkaantumisia, pieniä vaivoja ja flunssa-aalto taas jatkuu.. eli myös maaliskuussa osallistuminen harjoituksiin vaihtelevaa..- Ilveksen "kakkosjoukkuetta" vastaan pelattiin harkkamatsi 12.3 Seinäjoella. Hallitsimme palloa ja vastustaja teki maalit (antoikin meidän pitää palloa ja iskivät vastaan, voittivat, en muista tulosta).. tämä oli toisaalta hyvä, sillä painopisteemme harjoittelussa on ollut pallonhallinnassa ja omassa pallollisessa pelissä.. aiemmin meidän vahvuus on ollut tilanteenvaihdot mutta haluamme (pidemmälle poikien tulevaisuuteen ajatellen) kehittää myös pallollista peliä ja omaa pelaamista sekä pelin avaamista, rakentelua sekä murtautumista..- Harjoitusturnaus Raumalla 19.3., jossa tuli kolme tappiota, tasaisia joukkueita, harjoittelemattomuus/ hieman rikkonainen harjoituskausi näkyi aavistuksen peleissä / en ollut itse mukana, Petri hoiti turnauksen vetämisen.Huhtikuu

– Huhtikuu on lähtenyt hyvin käyntiin.. porukkaa edelleen vaihtelevasti harjoituksissa.. mutta tekemisen meininki on hyvä (kuten on ollut koko harjoituskauden useimmilla aktiivisesti harjoitelleilla pojilla).- 9.4 pelasimme VPS vastaan, hävisimme 2-5.. mutta pelissä oli myös paljon hyvää ja siellä näkyi myös harjoiteltuja asioita..

Lopuksi…

– Toivon ehjää viimeistä harjoituskuukautta- Pelejä paljon toukokuussa, tulemme pelaamaan kahdella periryhmällä kahdessa eri sarjassa, "nollykkösten" 1.divaria ja oman ikäisten aluesarjaa.. toivottavasti pelaajat pysyvät terveinä, sillä kaikkia tarvitaan..

– kovatasoiseen Käpylän Pallon järjestämään turnaukseen ollaan menossa toukokuun puolessa välissä..

– Eerikkilään 3.-5.7, myös täällä puolen Suomen liigan ja etelä-länsi liigan joukkueita

– Turku, kansainvälinen ystävyyskaupunkiturnaus heinäkuun 22.-24.7, myös täällä puolen Suomen kärkipään joukkueita ja Viro/Venäjä kovia joukkueita…kertoili Tuomas Nikupeteri…