SJK-junioreiden nollakolmosten yj vietti viikonloppuna valmistavaa leiriä Norrvallassa.

Pieniä vastoinkäymisiä koettiin jo ennen lähtöä kun pari pelaajaa joutui jäämään pois vammojen vuoksi, mutta 21 pelaajan voimin kuitenkin leiri onnistuttiin viemään läpi.

Viikonlopun aikana mukaan saatiin myös uusia pelaajia Toholammilta, joten yhteisen sävelen löytämiseksi pidempi yhdessäolo osui hyvään aikaan.

Sää ei aivan ensiluokkainen ollut, mutta vihdoinkin päästiin harjoittelemaan ulkona. Kolme harjoitusta kentällä sisältäen mm. erikoistilanteita, palaverissa pelipaikkakohtaisia kuvioita miettien, palautumista altaassa, sekä hyvää ruokaa.

Leirin päätteeksi vielä käytännössä asioiden kokeilemista pelissä Norrvallan B-junioreiden kanssa. Aamun erikoistilanne harjoittelua päästiin testaamaan pelissä hyvin, etenkin kulmapotkuja ottelussa oli useita ja vapaapotkuistakin maalinteossa onnistuttiin, joten hukkaan ei kylmän aamun treeni mennyt.

Pelissä kotijoukkueena vieraalla maalla esiintynyt SJK-j yj meni melko nopeasti jo 3-0 johtoon. Ensimmäisestä maalista vastasi Nico Rajala, joka tuli leirille käytännössä suoraan U15 maajoukkueen turnauksesta Slovakiasta. Pekka Penttilä tarjoili hyvän keskityksen oikealta laidalta ja Nico pääsi puskemaan pallon maaliin, kun vajaa viisi minuuttia oli kellossa.

Lisää seurasi pian, kun Niko Uutela toimitti vapaapotkun maalille ja Berat Akdogan viimeisteli lukemiksi 2-0. Kellon ollessa 21 peliminuutilla Nico viimeisteli päivän toisen maalinsa pistämällä maalivahdin torjunnasta kimmonneen palloon verkon perukoille. Ensimmäinen jakso oli varsin selvää SJK pallonhallintaa ja vastustaja pääsi ainoastaan satunnaisesti kohti SJK:n maalia. Toisella jaksolla Norrvalla pääsi tulemaan 3-3 tasatilanteeseen, mutta viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Elias Koskelan pitkän vapaapotkun puski Paavo Nyrhinen maaliin ja näin leirin päätteeksi jäi hyvä mieli myös 4-3 -voiton myötä.

Toiselle jaksolle tehtiin runsaasti vaihtoja, sillä lähes kaikille leirillä olleille peliaikaa annettiin, ainoastaan pari pikkuvammoista kärsivää pelaajaa säästettiin pelirasituksilta.

Tulevalla viikolla kuitenkin alkavat sitten pelit, joiden perusteella jaetaan pisteitä ja niiden mukaan puolestaan jaetaan paikat elokuun Kai Pahlman turnaukseen, joka SJK yj:n tavoitteena on. Ensimmäinen peli pelataan tulevana sunnuntaina Wallsportissa ja peli päässee alkamaan noin 12.30 kun edeltävästi hieman pienemmät juniorit ovat ensin oman pelinsä pelanneet.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta kohti pelaajien yhdessä asettamaa tavoitetta.