Nollakolmosille selkeä voitto

SJK-j – Kanuunat 6-1 (4-0)

03 min 1-0 Valakari Toivo

17 min 2-0 Nyrhinen Paavo

30 min 3-0 Rajala Nico

33 min 4-0 Rajala Nico

53 min 5-0 Hietala Alex

55 min 6-0 Valakari Toivo

67 min 6-1 Aaro Piispanen

SJK-junioreiden nollakolmosten ikäluokka otti C14 Ykkösessä selkeän kotivoiton päästyään Linnanpuiston kentälle harrastamaan urheilua sillä aidolla alustalla. Kauhavan Kanuunat ei tällä kertaa kyennyt tarjoamaan vastusta hurjassa vauhdissa olleelle kotijoukkueelle.

Perjantainahan Kanuunat oli antanut kotikentällään tylyä kyytiä SJK-junioreiden nollanelosille peräti 7-0.

Peli oli käytännössä taputeltu jo ensimmäisen puoliajan jälkeen SJK-junioreiden mentyä neljän maalin johtoon kahdesti maalanneen Nico Rajalan, Toivo Valakarin ja Paavo Nyrhisen maaleilla.

Toisella puoliajalla Alex Hietala ja Toivo Valakari lisäsivät johdon kuuteen maaliin ennen kuin Aaro Piispanen viimeisteli vieraiden lohdutusosuman.