Nollakolmosille Vaasasta mukaan 4 pistettä

C14 PSL jatkui Vaasan Elisa Stadionilla kun SJK-juniorit kohtasivat Keskipohjanmaan joukkueet.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui talven peleissä varsin tutuksi tullut KPV. Ottelu oli jälleen kerran tasaista vääntöä ja etenkin ottelun alussa KPV oli kuskin paikalla. Maalinteon aloitti SJK-j kun 20 minuutin pelin jälkeen Nico Rajala onnistui, KPV tasoitti kuitenkin vielä ennen taukovihellystä.

Toisella jaksolla SJK-j meni jo kahden maalin johtoon, kun ensin Paavo Nyrhinen 42 minuutin pelin jälkeen onnistui ja sen jälkeen vaihdosta sisään tullut Topias Salokorpi viiden pelaamansa minuutin jälkeen kasvatti johtoa 54 minuutilla. Iloa ei kuitenkaan kestänyt aivan pelin loppuun saakka. Sama KPV:n pelaaja teki ottelussa 3 lähes samanlaista maalia puskemalla ensimmäisen jakson sivuvaparin ja toisella jaksolla 2 kulmapotkua verkon perukoille, viimeisen vieläpä samalla hetkellä, kun pelikello näytti täyttä peliaikaa.

Lppunumerot siis KP:a vastaan 3-3.

Toiseen peliin lähdettäessä alkulämmittelyn jälkeen, kun pelaajat olivat jo menossa kentälle, jouduttiin vielä tehdä nopea muutos avauskokoonpanoon. Peli oli hieman vaikeaa ja vaikka pallo saatiin hyvin keskialueen yli, viimeiset ja ratkaisevat syötöt eivät oikein onnistuneet. Tauolle mentiin kuitenkin maalin johdossa, Nico Rajalan onnistuttua pelikellon ollessa 18 minuutin kohdalla.

Tauolla eivät pojat itsekään olleet täysin tyytyväisiä ensimmäisen jakson esitykseen ja samaa parantamisen tarvetta löysi myös valmennusjohto. Toisella jaksolla haettiin peliin hieman muutosta pelaajavaihdollakin, mutta sama vaikeus tilanteiden päättämisessä jatkui. 43 Minuutilla Toivo Valakari sai oman 16 alueen rajalla vastustajan kengän kipeästi sääreen ja joutui tulemaan pois kentältä ja tämä vaihto pakotti hieman muuttamaan pelaajien paikkoja. 51 minuutin pelin jälkeen Viljami Kivinen kasvatti johdon 2-0 lukemiin. Tuon jälkeen, ja jo ennenkin, oli useampi paikka naulata peli, mutta tässä ei kuitenkaan onnistuttu. Jaro sen sijaan kavensi jo 3 minuuttia myöhemmin ja sai jonkinlaisen loppukirinkin aikaiseksi.

Tilannetta ei musta-asuisten kannalta helpottanut edes se, että toisella jaksolla Jaron vaihdosta sisään tullut pelaaja otti nopeassa tahdissa kaksi keltaista korttia ja joukkue joutui pelaamaan viimeiset minuutit vajaalla. Onneksi kuitenkin tuloksena 2-1 -voitto ja 3 pistettä tasaväkisessä sarjassa.

Seuraavan kerran sarjaa pelataan jälleen Seinäjoella kun 20.5. vastustajiksi saapuvat Jyväskylän joukkueet JJK ja Komeetat. Mikäli kevät ei ota nopeita askeleita eteenpäin niin ottelut pelataan Wallsport areenassa, alkuperäisen Prunttimäen sijaan. Jyväskylästä saapuvat vierailijat ovat molemmat vielä 5 pelin jälkeen taulukossa nolla kerhossa ja toivotaan etteivät kartuta pistetiliään ainakaan SJK-junioreiden kustannuksella. Tervetuloa siis kannustamaan omia.