Nollakolmosten kausi alkoi

Kuluneella viikolla molemmat -03 syntyneiden joukkueet aloittivat sarjakautensa.D12 sarjan lohkossa 1 pelaava valkoinen sai maanantaina vieraita Vaasasta kun Wallsportissa vastaan asettui FC Kiisto Keltainen.Ottelun ensimmäisen maalin 15 min kohdalla teki kotijoukkue.Kiisto tuli kuitenkin tasoihin 41 minuutilla ja ohi 43 minuutilla.Kotijoukkue ei kuitenkaan jäänyt huonommaksi vaan onnistui nousemaan tasoihin 68 minuutilla. Näin 70 pelatun minuutin jälkeen pisteet tasattiin lukemin 2 – 2.Molemmista SJK-junioreiden maaleista vastasi Wiljami Selkomaa.

Musta joukkue pelaa puolestaan lohkossa 3 ja torstaina Wallsportiin vierailulle saapui Norrvalla FF. Maalinteossa onnistui ainoastaan kotijoukkue, joten epäselvää ottelun voittajasta ei missään vaiheessa ollut.Ensimmäinen maali tuli jo 3 minuutin kohdalla kun Alex Hietala onnistui maalinteossa. Jatkoa seurasi saman miehen toimesta minuuteilla 16 ja 24 eli Alexille puhdas hattutemppu.Pari minuuttia edellisestä ja Oskari Nyrhinen onnistui ohittamaan vastustajan maalivahdin.Toisella jaksolla kotijoukkue onnistui vielä kerran kun Antti Takala teki maalin pelikellon näyttäessä 52 minuuttia.Näin siis pisteet Seinäjoelle lukemin 5 – 0.

Molemmat joukkueet jatkavat otteluitaan tulevalla viikolla vieraspeleillä Vaasassa kun molempien vastustajaksi asettuu VIFK:n joukkueet. Ottelut pelataan Isolahden kentällä klo 18.30 alkaen.Viikonloppuna sitten otellaan kotoisella raviradalla Luiz Antonio cupissa.