Nollakolmosten Puolen Suomen Liigaa

Viime viikonloppuna alkoi syksyn PSL ottelut ja mukana -03 sarjassa on myös SJK-junioreiden edustus.

Ensimmäiset ottelut pelattiin Vaasassa 13.8. Ottelut piti pelata monitoimiviheriön nurmilla, mutta liiallinen sade teki kentistä pelikelvottomia ja ottelut siirtyivät viereiseen Fennia-areenaan. SJK-junioreilla oli vastassa päivän ensimmäisessä ottelussa oululainen ORPA, joka tiedettiin vahvaksi vastukseksi, olihan se juuri voittanut palloliiton turnauksessa -03 sarjan ja kesältä löytyy myöskin Helsinki cupin voitto. Ottelu oli kuitenkin tasainen ja ensimmäisten minuuttien tunnustelun jälkeen mustapaitainan SJK-j oli jopa ensimmäisellä jaksolla selkeästi hallitsevampi joukkue. Jakso päättyi kummankin joukkueen muutamasta maalipaikasta huolimatta 0-0. Toisella jaksolla tulivatkin sitten kaikki tilastoihin merkittävät tapahtumat. Ensin ORPA:n  pelaajan rikottua varoituksen arvoisesti  ja siitä seuranneesta vapaapotkusta maali, jonka tekijänä Paavo Nyrhinen 35 minuutilla. ORPA sai kuitenkin pelin hallinnan itselleen ja onnistui tekemään voittoon tarvittavat 2 maalia. Ottelu oli kuitenkin mustapaitaisilta hyvä eikä antanut mitään syytä painaa päätä pensaaseen.

Lounastauon jälkeen oli vastassa TP-47 Torniosta. Ensimmäisen ottelun tavoin tasainen taistelu, jossa kumpaisellakin joukkueella oli omat hetkensä. Maalipaikkoja enemmän oli torniolaisilla, mutta viimeistelyssä oli heillä jonkin verran toivomisen varaa. Ottelun ensimmäinen maali merkittiin Samuel Krekolalle 13 peliminuutilla. 18 peliminuutilla Paavo Nyrhinen lisäsi johdon jo kahteen maaliin, mutta Tornion kavennus tuli jo heti seuraavalla minuutilla. Tauon jälkeen Tornio onnistui heti toisen jakson ensimmäisellä minuutilla tasoittamaan pelin. Ottelun ratkaissut maali nähtiin 35 peliminuutilla ja siitä vastasi jälleen hra nro 29 eli Paavo Nyrhinen. Ottelun viimeiseksi tilastomerkinnäksi jäikin sitten yksi keltainen kortti SJK-j pelaajalle. Vaikka TP-47 sai hyvän loppukirin aikaiseksi maalit jäivät puuttumaan.

Avauspelit jättivät kuitenkin varsin positiivisen tunnelman. Talven ja kesän harjoitukset ja pelit ovat kehittäneet joukkueen pelaamista hyvään suuntaan ja PSL:n otteluista on tämän perusteella odotettavissa tiukkoja, asettuipa vastaan kuka hyvänsä. Hyvänolon tunteeseen ei kuitenkaan ole syytä tuudittautua vaan harjoittelu jatkuu. Seuraavan kerran tämän sarjan pelejä pelataan kotoisilla Prunttimäen nurmilla kun vastaan asettuu 21.8. klo 11.00 OLS ja klo 15.00 Komeetat Jyväskylästä.

Kisamakkarat ja kahvit löytyy kioskista pientä korvausta vastaan, joukkue toivottaa kaikki kannustusjoukot tervetulleiksi.