Nollakutosilta komea nousu

IK – SJK-juniorit 3-4 (2-0)09 min 1-0 Johannes Mäki-Rautila17 min 2-0 Daniel Kivistö47 min 2-1 Seeti Korpi61 min 2-2 Oliver Metsälä65 min 2-3 Oliver Metsälä67 min 3-3 Daniel Kivistö69 min 3-4 Arttu LahmaSJK-junioreiden nollakutoset olivat Ilmajoen Honkalanmäen kentällä kahden maalin tappioasemassa puoliajalla Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P13 -ikäluokan Ykkösen ottelussa.Kotijoukkue meni taukojohtoon Johannes Mäki-Rautilan ja Daniel Kivistön maaleilla.Toisella puoliajalla Seeti Korpi aloitti vierasjoukkueen takaa-ajon kaventaen numeroiksi 2-1 ottelun 47 minuutilla. Seuraavat kaksi osumaa kirjattiin SJK-junioreiden Oliver Metsälälle ja näin puoliajan tappiotilanne oli ehtinyt kääntyä johdoksi.Se ei kuitenkaan vielä riittänyt, vaan Ilmajoen Kisailijoiden toisen maalin viimeistellyt Daniel Kivistö tasoitti pelin 67. minuutilla numeroihin 3-3 ja peli näytti jo päättyvän tasan.Eipä vain kuitenkaan päättynyt, sillä virtuaalisen pelikellon oltua 69. minuutin kohdalla SJK-junioreiden Arttu Lahma iski pallon verkkoon voittomaalin merkiksi.