Nollaseiskat ja MuSa Kuortaneella

Sunnuntaina pelattiin nollaseiskojen harjoitusotteluita Kuortaneella. Uuden upean jalkapallohallin sisällä tapahtui. Ensin pelattiin 8vs8 peli porilaisen Musan Salaman kanssa. Tilanteita molemmissa päissä ja vääntö oli tasaväkistä. SJLK painosti ensimmäisen puoliajan ja tauolle jäätiin tilanteessa 4-3. Toisella puoliajalla SJK pyöritti peliä, mutta MuSa pääsi murtautumaan puolustuslinjan läpi ja teki vähistä paikoistaan loppunumeroiksi 4-6.

Jälkimmäisessä ottelussa pelattiin 11vs11 ja ensimmäinen puoliaika alkoi SJK:n selkeällä painostuksella ja peli käytiin vahvasti MuSan päädyssä. MuSan laukaukset eikä, vaparikaan uponneet SJK:n maaliin. Tauolle lähdettiin tilanteessa 1-0.

Laukauksia sateli, eikä MuSa päässyt hyökkäämään. SJk oli toisella puoliajalla ihan liekeissä, puolustus pitää ja hyökkäykset etenevät. Kotijoukkue tulitti lopulta loppunumeroiksi 5-0.