Nollaseiskoille upea vierasvoitto

VPS-j – SJK-j 2-5 (2-1)03 min 1-0 Veeti Mäntymäki22 min 1-1 Ilari Kangasniemi 28 min 2-1 Samuli Hietikko40 min 2-2 Ilari Kangasniemi 46 min 2-3 Ilari Kangasniemi 64 min 2-4 Eero Pöyhönen 70 min 2-5 Ilari Kangasniemi Ennakkoon P12-ikäluokan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin suosiksi arvioitu VPS-juniorit oli ensimmäisellä jaksolla juuri niin hyvä kuin oletettiin. Kotijoukkue meni johtoon jo kamppailun komannella minuutilla Sorsatien kentällä.Ilari Kangasniemi tasoitti kuitenkin pelin reilun 20 minuutin jälkeen, mutta kotijoukkue meni vielä taukojohtoon Samuli Hietikon maalilla.Toisella puoliajalla Ilari Kangasniemi otti sitten ohjat käsiinsä tulittaen kolme maalia. Kun vielä Eero Pöyhönenkin osui, numeroit olivat lopulta melko selvät vierasjoukkueelle.Voittonsa turvin SJK-juniorit johtaa nyt sarjaa pelattuaan kaksi matsia. Molemmista otteluista on tilille merkitty täydet pisteet.