Nollavitoset Piispalassa

SJK:n 05-syntyneet olivat sunnuntaina Piispalassa pelaamassa JJK:n järjestämää Talviliigaa. SJK:n lisäksi kilpasarjassa ovat mukana

JJK05, OLS, Kokkola Yj, Jaro, HauPa ja Jippo.

Nollavitoset kerkesivät jo isänpäivänä käydä pelaamassa kaksi ottelua Piispalassa, jolloin kotiintuomisina oli tappio OLS:ia vastaan lukemin 0-3 ja tasapeli HauPa:n kanssa lukemin 4-4.

Tällä kertaa vastassa olivat Jippo Joensuusta ja Pietarsaaren Jaro. Päivän ensimmäinen ottelu oli Jippoa vastaan, joka oli saanut jalkeille vain 10 pelaajaa. SJK päätti pelata ottelun myös kymmenellä pelaajalla, että saadaan tasaväkinen ottelu. Ottelu päättyi SJK:n 4-1 voittoon. Päivän toisessa ottelussa vastassa oli Pietarsaaren Jaro. SJK pelasi todella hyvän ottelun alusta loppuun, eikä juuri vastustajaa päästänyt omalle kenttäpuoliskolle ja lopputuloksena 5-1 voitto SJK:lle.

Piispalasta siis kotimatkalle kuuden pisteen kanssa ja myös todella upeita maaleja nähtiin sunnuntaina. Tästä on hyvä jatkaa kohti viikonlopun kotiturnausta, jossa SJK-05 pelaa kahdella joukkueella ja apuja tulee myös Lapuan Virkiästä.