Nollavitosilla onnistunut päivä

SJK-j YJ aloitti Puolen Suomen Liigan riemukkaasti kahdella voitolla, kun vastassa olivat Wallsportilla pelatuissa otteluissa Kokkola YJ ja WFA/SIF YJ.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Kokkola YJ. SJK-j YJ pääsi ottelussa jo ensimmäisen puoliajan aikana 4-0 johtoon, eikä vastustajan tilannetta helpottanut maalivahdin ulosajo ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla SJK-j YJ teki vielä kuusi maalia lisää ja lopputuloksena 10-0 voitto, joten varsin hyvä startti Puolen Suomen Liigaan.

Toisessa ottelussa vastassa oli WFA/SIF YJ, joka oli päivän ensimmäisessä ottelussaan hävinnyt VPS:lle 5-0. SJK aloitti ottelun vahvasti, eikä juuri vastustajaa päästänyt pois omalta puoliskoltaan koko ottelun aikana. Ottelussa mentiin tauolle 3-0 tilanteessa ja toisella puoliajalla SJK iski vielä viisi maalia lisää, joten ottelun lopputulos 8-0.

– Vahvat esitykset koko joukkueelta molemmissa otteluissa. Kahdessa ottelussa 18 tehtyä maalia,nolla päästettyä ja kuusi pistettä, niin tyytyväinen täytyy tietysti esityksiin olla. Nyt kuitenkin aloitetaan keskittyminen jo ensi viikon PSL-otteluihin.