Nollavitosille hyvä startti

SJK-yj – JIPPO  6-1 (4-0)

16 min 1-0 Oma maali

18 min 2-0 Taavi Kangaskokko

30 min 3-0 Taavi Kangaskokko

40 min 4-0 Eemeli Honkola

43 min 5-0 Sina Alemi

48 min 6-0 Julius Hirvelä

57 min 6-1 Niko Eggers

SJK-yj 05 ikäluokassa aloitti eilen 8.4 PSL-pelit Vaasassa. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli JIPPO.

 

Ottelun alku oli hieman tunnustelevaa, mutta mitä pidemmälle ottelu meni, sitä paremmin ottelua hallittiin. Vaikka saimme tehtyä kuusi maalia, niin silti viimeistelyssä olisi ollut vielä paljon parannettavaa. Paikkoja olisi ollut tehdä ainakin 10 maalia. Pallonhallinta oli meillä läpi ottelun, mutta harhasyöttöjä tuli todella iso määrä. Annettiin syöttöjä liian kaukaa, joten ei saatu syöttöjä perille asti ja vastustaja sai katkaistua syöttöjä.

Toisessa ottelussa vastassa oli KuPS, joka oli voittanut ensimmäisessä ottelussa VPS:n 3-0, joten oli tiedossa, että vastassa on huomattavasti kovempi joukkue. Ennen ottelua painotettiin, että harhasyötöt on saatava minimiin ja palloa on liikutettava nopeammin, sillä tiedossa oli, että KuPS tulee todella kovaa päälle.

Pääsimme ottelussa 1-0 johtoon vastustajan omalla maalilla ja hetkeä myöhemmin saatiin pallo maaliin uudestaan ylivoimahyökkäyksen päätteeksi, mutta tilanne oli paitsio. Lähes samantien KuPS tasoitti pelin, jonka jälkeen oma pelimme meni täysin sekaisin ja hetkessä tilanne olikin jo 3-1 KuPS:lle. Emme saaneet omaa peliä kuntoon enää ollenkaan ja JIPPO-pelistä tutut harhasyötöt näkyivät myös tässä pelissä. Toisella puoliajalla KuPS teki vielä yhden maalin ja hävisimme 4-1.

Lauantaina 14.4 pelit jatkuvat Jyväskylässä, jossa vastassa on JJK:n molemmat joukkueet. 

klo 12.00 JJK-05 – SJK-j YJ

klo 17.00 SJK-j YJ – JJK 05 Red