Nollavitosille iso voitto

FC Kiisto v SJK-juniorit 2-8 (1-4)10 min 0-1 Akseli Haapoja20 min 1-1 Eero Råberg29 min 1-2 Manu Marttila32 min 1-3 Akseli Haapoja35 min 1-4 Taavi Kangaskokko41 min 1-5 Taavi Kangaskokko50 min 1-6 Taavi Kangaskokko60 min 1-7 Taavi Kangaskokko68 min 2-7 Kaapo Haapaharju69 min 2-8 Frans EteläahoSJK-junioreiden nollavitoset otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P13-ikäluokan Kakkosessa kaadettuaan iusäntäjoukkue FC Kiiston Monitoimiviheriöllä Vaasassa. Voitto irtosi kuuden maalin erolla, mutta peli taisi ratketa jo ensimmäisellä jaksolla.Vielä 20 minuutin pelin jälkeen joukkueet olivat tasoissa, mutta ennen taukoa Manu Marttila, Akseli Haapoja ja Taavi Kangaskokko iskivät vieraat ratkaisevaan johtoon.Toisen puoliajan alusta Taavi Kangaskokko jatkoi maalien pommittamista viimeistellen kolme lisäosumaa, eli kaikkiaan neljä peräkkäistä maalia. Ottelun loppuhetkillä Frans Eteläaho viimeisteli loppunumerot.Joukkue johtaa sarjaa kolmen pelin jälkeen täysillä pisteillä ja huikealla maalierolla 27.4.