Nollayseillä huikea turnaus

SJK-09 pelasi sunnuntaina Porissa yhdellä joukkueella neljä ottelua. 

Avausottelussa saatiin haistella kansainvälistä tunnelmaa, kun vastaan asettui FC Tiigrid Virosta. Ensimmäinen isompi turnaus käyntiin ja pojilla sitä kuuluisaa pientä jännitystä matkassa, pissillä oli siis käytävä useammin kuin kerran. Se mikä ottelusta jäi päällimmäisenä mieleen oli vuotta nuoremman vastustajan iloisuus, se tarttui poikiemme matkaan turnauksen edetessä. Avausvoitto ja "hunajata" kuuntelemaan.

Toiseen otteluun asettui vastaan pienellä ryhmällä pelannu TPS Turusta, joka näytti kuinka palloa liikutetaan ja maalipaikat käytetään tehokkaasti hyödyksi. Virolaisten iloisuuden lisäksi matkaan tarttui herätys, pelata siis piti uskaltaa vaikka Turun ja Rauman murretta ei ymmärtäny meistä kukaan.

Kolmannessa ottelussa vastaan Pallo Iirot Raumalta ja saadut opit otettiin käyttöön, kolmantena asiana loistavan pelin ja voittamisen kautta valmennus luuli pelaajien löytäneen Pokèmonin yhtäaikaa, mutta ryhmähalihan se sieltä tuli ja raikuvat SJK-huudot perään. 

Joukkuehenki, se on nyt saatu ja Porissa vapistiin.

Viimeisessä ottelussa vastaan tuli turnausjärjestäjä Jazz. Jaloissa painoi pitkä turnauspäivä, mutta se ei tahtia haitannut. Taisteluilme vielä päälle ja niukka voitto kotiin viemisiksi.

Loppujuhlinta käyntiin ja kentän reunalta kuvaajat perään, nyt tarttui muistoja mukaan.Mitallit kaulaan, oli huikea turnaus!