Nuoret A-junnut liikaa TePalle

Nuorella hiihtolomakokoonpanolla pelannut TP-Seinäjoen A-juniorijoukkue kaatoi Teuvan Pallon miehet Areenassa 3-2 (2-1).Tällä kertaa yli-ikäisiä ei ottelussa nähty, pikemminkin päinvastoin, sillä suurin osa TP:n pelaajista oli B-ikäisiä ja toisella jaksolla puolustuslinjasta löytyi kaksi 91-syntynyttä: Tero Mäntylä ja Juho Pajula.Mikko Hyytiä aloitti oranssipaitojen maalitehtailun laukomalla irtopallon läheltä verkkoon Juho Mäki-Maunuksen vapaapotkun jälkitilanteesta. "Mäkkäri" itse ampui kaukaa kaikki yllättäneen kierrevedon tolpan kautta sisään. Voittomaalin pamautti toiselle jaksolle kärkeen tullut Juha Ylihärsilä.