Nuori edustus nuiji GBK/A:n

Nuori edustus nuiji GBK/A:n GBK/A – TP-Seinäjoki 0-4 (0-2)14 min 0-1 Tommi Haanpää19 min 0-2 Ville Pakkala46 min 0-3 Karri Hiirikoski75 min 0-4 Ville PakkalaTP-Seinäjoen nuorekas edustusjoukkue, joka oli lauantaina käytännössä A-junioriryhmä, kävi hakemassa selvän neljän maalin voiton Kokkolasta, missä joukkue kohtasi tulevan kauden vastustajiinsa kuuluvan GBK:n A-juniorit.Ottelu oli vahva esitys Esa Haanpään luotsaamalta joukkueelta, vaikka ensimmäinen vartti mentiinkin melko tasapäisesti. Sen jälkeen kentällä oli oikeastaan vain yksi joukkue. ”Meidän pelimme näytti kyllä ihan hyvältä, vaikka kyllä tässä edelleen tekemistä on. Olihan GBK:llakin muutamia heidän edustuksen pelaajiaan mukana, mutta silti peli oli aika selvä. Vartin jälkeen me otimme kyllä pelin haltuun, eikä taso pudonnut, vaikka vaihdoimme viisi miestä tauolta”, iloitsi Haanpää.Vieraiden Tommi Haanpää avasi maalihanat puskemalla Anssi Syrjämäen hyvästä keskityksestä ensimmäisen maalin. Toiseen, Ville Pakkalan viimeistelemään, maaliin namupassin tarjoili Timo Rauhala.Ensimmäinen puoliaika kesti vain 40 minuuttia ja tauolta TP-Seinäjoki suoritti koko joukon vaihtoja. Itse asiassa Tommi Haanpää jätti kentän jo 25. minuutilla saatuaan pienen tällin. Mistään kovin vakavasti ei kuitenkaan ollut kysymys.Toisella puoliajalla vieraiden maalikarkelot jatkuivat Karri Hiirikosken viimeisteltyä Samir Bouroussin syötöstä ja 75. minuutilla Ville Pakkala iski loppunumerot Olli Rintamäen rakennettua mainion tekopaikan.”Teemana oli edelleen puolustuspelin pysyminen tiiviinä. Halusimme pitää pakan tiiviinä kumpaankin suuntaan, kääntää peliä nopeasti ja prässätä pallollista kahdella. Linjojen väliin ei paljon tilaa jäänyt, koska toppareina aloittaneet Jukka Ahola ja Atte Aaltonen saivat pelata melko ylhäällä Joonas Kuivalaisen hoidettua maalilla kaikki pystypallot hyvin”, selvitti Haanpää.”Tänään painotimme oikeastaan ensimmäisen kerran myös hyökkäyksiin lähtemistä. Aikaisemmin siitä ei ole niin paljon puhuttu, koska haluan saada joukkueen peruspelaamisen ensin hyvälle tasolle. Toisaalta, meillä on osalla kavereista jo kymmenkunta peliä alla, eli kyllä tiettyjen asioiden on oltavakin jo kunnossa. Paikkoja oli aika moneen maaliin ja nyt tehdyt osumat olivat kyllä hienoja”, tilitti Haanpää.TP-Seinäjoki: Joonas Kuivalainen, Juuso Pitkäranta, Atte Aaltonen, Jukka Ahola (41. Ilkka Jaatinen), Jani Leimola (41. Jyri Reinilä), Anssi Syrjämäki (41. Karri Hiirikoski), Sami El-Bash, Juho Mäki-Maunus (41. Samir Bouroussi), Timo Rauhala, Tommi Haanpää (25. Olli Rintamäki), Ville Pakkala