Ohjeita omatoimiseen harjoitteluun

Seurassa on pidetty vastuuvalmentajien (2010 ja vanhemmat ikäluokat) kanssa palaveria joukkueharjoittelutauon vaikutuksesta ikäluokkien toimintaan. Noudatamme asiassa Palloliiton ohjeistuksia ja tiedote tauosta on julkaistu seuran kanavissa. Lisää asiasta tiedotetaan heti, kun tietoja seuralle saadaan.

Joukkueharjoittelutauko ei kuitenkaan tarkoita täyttä taukoa omatoimisesta liikunnasta. 2010 syntyneet ja vanhemmat ikäluokat ovat saaneet ohjeistukset asiasta ja nämä jaetaan vastuuvalmentajan toimesta eteenpäin.

2011 ja sitä nuorempien ikäluokkien valmentajat, ovat yhteyksissä pelaajien koteihin myclubin tai watsupin kautta ja kannustavat pelaajia omatoimiseen harjoitteluun ja liikkumiseen joukkueharjoittelun ollessa tauolla.

Voitte jakaa esimerkiksi näitä linkkejä, joissa hyviä vinkkejä pallonkäsittelyn kehittämiseen.

Seura tulee tekemään videoita omatoimisesta harjoittelusta ja julkaisemaan näitä lähiaikoina. Kannustamme näillä videoilla myös pelaajiamme julkaisemaan videoita omista harjoituksistaan seuran kanaviin.

Toivottavasti "harjoittelukarenssi" päättyy pian, mutta luonnollisesti terveys edellä mennään.

Yhteisöllisyys on vahva arvo toiminnassamme, pidetään siitä kiinni vaikkemme välttämättä face to face nyt toistemme kanssa niin paljon tapaakkaan.

Mikäli teillä on kysyttävää niin olkaahan yhteyksissä vastuuvalmentajiin tai Jyri Hietaharjuun.

Linkki 1Linkki 2Linkki 3