OPS liian kova A-junnuille

OPS liian kova A-junnuille TP-Seinäjoen A-juniorien syksyn ensimmäinen Oulun vierailu ei tuottanut pisteitä, sillä OPS nappasi selvän 5-1 (2-0) -kotivoiton Ykkösen pohjoislohkossa.Muutenkin kapealla ringillä kamppaileva TP kärsi loukkaantumisista eikä pystynyt tosissaan laittamaan oululaisille kampoihin. Jo viiden peliminuutin jälkeen tilanne oli 2-0 kotijoukkueelle ja kaiken kaikkiaan takaiskumaaleista neljä syntyi aivan maalinedustalta huolimattoman puolustamisen seurauksena. Silti TP:lläkin oli ensimmäisen 20 minuutin aikana useita avopaikkoja tehdä maali.”Kaksinkamppailut ja pääpallot hävittiin järjestään. Materiaalieroihin tämä ottelu ratkesi”, TP:n valmentaja Jouko Risikko kommentoi.Pekka Väänänen teki vieraiden kavennuksen toisella jaksolla kulmapotkun jälkitilanteesta.