OPS nousi rinnalle ja ohi

OPS nousi rinnalle ja ohi TP-Seinäjoen A-juniorit pelasivat ensimmäisen jakson OPS:aa vastaan ehkäpä kauden parasta peliään, mutta sekään ei lopulta riittänyt pisteisiin. OPS voitti Ykkösen pohjoislohkon ottelun 3-4 (2-0).Ville Kuusela puski TP:n johtoon Otto Outakosken nappikeskityksestä ja lisää oli tulossa, kun Kuusela puolestaan syötti maalinedustalle, jossa Juha Koskiahde iski pallon verkkoon.Toinen jakso alkoi oranssipaitojen kannalta murheellisesti, sillä peli oli tasan jo reilun viiden minuutin jälkeen. Ehkäpä viikonlopun toisen ottelun rasitukset jo painoivat jäsenissä, koska peli ei enää kulkenut alun malliin ja OPS pääsi tekemään kaksi lisämaalia. Jukka Oksanen toi vielä lopussa kavennuksellaan TP:n maalin päähän.