Oranssi 95:llä maalijuhlat

Oranssi 95:llä maalijuhlat TP-Seinäjoen ysivitosten Oranssi joukkue vieraili keskiviikkona Vaasan kupeessa, Sundomissa, ja haki I divisioonan ottelustaan selvän 6-0 (3-0) –voiton.Maalinteon ottelussa aloitti jo pelin ensimmäisellä minuutilla Atte Saari. Kaksi minuuttia myöhemmin pallo oli uudelleen SIF:n verkossa, tällä kertaa oman pelaajan toimesta. Alle vartissa peli näytti olevan ohitse Janne Tuohisaaren vietyä vieraat jo kolmen maalin johtoon.Toisella puoliajalla Joona Lautamaja teki 4-0 pelikellon viisarin oltua 39. minuutilla. Janne Silvonen lisäsi Oranssien johtoa 48. minuutilla. Loppunumerot sinetöi Aleksi Leppänen 55. minuutilla.Oranssi sijoittui kevätkierroksen jälkeen tappioitta I divisioonan kärkipaikalle. Maaliero on seitsemän pelatun ottelun jälkeen erinomainen 30-5. I divisioonan neljä parasta muodostavat Keski-Pohjanmaan vastaavien joukkueiden kanssa aluesarjan. Vaasan piiristä aluesarjaan jatkavat TP-Seinäjoen Oranssin lisäksi VIFK, Kraft sekä VPS-j Valkoinen.