Oranssi katoaa kartalta

Oranssi katoaa kartaltaPS Kemi – TP-Seinäjoki 1-0 (0-0)77 min 1-0 Ville HimankaTP-Seinäjoen kauden viimeinen ottelu sai monet seuraihmiset apealle mielelle. Kauden viimeinen ottelu oli samalla seuran edustusjoukkueen viimeinen ottelu tällä tasolla. Sarjanousunsa jo varmistanut PS Kemi oli hengessä mukana niin paljon, että edustusjalkapallo saatiin sentään hyvästellä oransseissa paidoissa Kemin syksyisessä Sauvosaaressa.Isännät ottivat merkityksettömässä, mutta tunteikkaassa ottelussa 1-0 (0-0) –voiton ja varmistivat kuuden pisteen eron sarjan kärjessä toiseksi sijoittuneeseen Oulun Palloseuraan. TP-Seinäjoki puolestaan menetti tällä tappiolla ne kaksi sijaa, jotka se viime viikonlopun OLS-voitolla kapusi Norrvalla FF:n ja OLS:n voitettua samaan aikaan.Näin seuran edustusjoukkueen historia päättyi melko masentavaan yhdeksänteen sijaan. Toki tälläkin kertaa, kuten lähes aina aikaisemminkin, TP-Seinäjoki sijoittui naapuriseuraansa, Sepsi-78:aa paremmin smurffien jäätyä kymmenenneksi. Se tuskin monia seura-aktiiveja isommin lohduttaa.Ottelu ratkesi toisella puoliajalla Ville Himangan tehtyä ottelun ainoan osuman pelikellon näytettyä pelatuksi 77. minuuttia.Vierailla oli ottelussa 3-4 maukasta tekopaikkaa, joista palloa ei kuitenkaan onnistuttu toimittamaan isäntäjoukkueen maaliin. Kun peliaikaa oli jäljellä enää viisi minuuttia, sai nuori maalivahti, Petri Välimäki tehdä debyyttinsä Kakkosessa.TP-Seinäjoki: Tero Kinnunen (85. Petri Välimäki), Anssi Syrjämäki (75. Timo Rauhala), Tiitus Lehtinen, Tero Mäntylä, Mikko Väänänen, Johannes Saranpää, Jarkko Mäki-Maunus, Jere Jääskeläinen, Topias Tervasmäki, Juha Eteläaho, Mikael Muurimäki (78. Abdullahi Danjouma)