Oranssipaidat karahtivat Oulussa

Oranssipaidat karahtivat Oulussa Tervarit – TP-Seinäjoki 3-2 (1-1)40 min 0-1 Marko Huttu45 min 1-1 Marko Yliniemelä53 min 2-1 Mika Koski89 min 3-1 Marko Yliniemelä90 min 3-2 Jarkko Mäki-MaunusHyviä otteita viime peleissään esittänyt TP-Seinäjoki hävisi nolosti Kakkosen pohjoislohkon jumbona majailleelle Tervareille Heinäpään nurmella. Voitto oli oululaisille kauden ensimmäinen. Ja kuten kuvioon sopii, TP:n ottelussa tehtiin jälleen viisi maalia."Kyllä tämä oli kauden pohjanoteeraus. Sarjajumbolle ei ollut tarkoitus hävitä. Tervarit halusi enemmän voittoa", pettynyt valmentaja Jari Kujala kertoi.Oranssipaidat pelasivat avausjakson kovaan vastatuuleen ja ensimmäisen vartin TP olikin melkoisessa myllytyksessä. Sen jälkeen peli tasaantui ja jakson lopussa Matti Lampi vapautti pystysyötöllä Marko Hutun, joka kauden neljännellä osumallaan siirsi vieraat johtoon.Tauolla ei kuitenkaan menty TP:n johdossa, sillä pelikellon jo näyttäessä täyttä aikaa pääsi Marko Yliniemelä rankaisemaan ja tasoittamaan lukemat.Vierasjoukkueen tuska jatkui pian toisen puoliajan alettua. Kentän lyhin mies Mika Koski sai puskea kohtuullisen vapaasti maalinedustalta 2-1.Tämän jälkeen TP oli pakotettu avaamaan peliään, mikä toi tilanteita myös omaan päähän. Minuutti ennen loppua pallo kimpoili Vesa Kivimäen jalasta omiin, mutta tilastoihin maali merkittiin Yliniemelälle. Jarkko Mäki-Maunus ehti vielä tuoda oranssipaidoille pientä lohtua tykittämällä vasurillaan 30 metristä hurjan vedon ylänurkkaan.Loukkaantumisten ym. syiden takia TP oli matkassa vain kahdella vaihtopelaajalla. Timo Vattulainen ja Tiitus Lehtinen pääsivätkin tekemään ottelun lopussa Kakkosen debyyttinsä oranssipaidassa.TP-Seinäjoki: Hakala (57. Ristimäki), Kivimäki, Kangastupa, Mäki-Maunus, Sariola, Asuintupa (80. Lehtinen), Lampi, Ylinen (80. Vattulainen), Pekkanen, Huttu, Ylihärsilä