P13 menestyi Jeppiksessä

Viikonloppuna pelattiin Pietarsaaressa P13-ikäluokan Liiga Pohjoisen turnaus, jossa SJK-junioreiden ryhmä kohtasi kaksi joukkuetta Jyväskylän seudulta.

Päivän ensimmäisessä koitoksessa vastassa oli Komeetat. SJK-juniorit voitti tiukan kamppailun Lassi Rintamäen viimeistelemällä maalilla 1-0 (1-0). Osuma syntyi matsin 20. peliminuutilla.

Toisessa pelissä puolestaan vastassa oli Jyväskylänseudun Palloseura. Siinä pelissä ei kisa voittajasta syntynyt, sillä SJK-juniorit järjesti melkoisen maalijuhlan voittaen peräti 8-0 (3-0). FC JPS:n löylytyksen ottelussa aloitti Viljami Visuri ottelun kahdeksannella minuutilla tehden toisen osumansa heti perään 12. minuutilla.

Matsi oli käytännössä siloiteltu jo alle vartissa, sillä 14. minuutilla Aapo Välimäki lisäsi johtonumeroiksi jo 3-0. Toisella puoliajalla Akseli Aaltonen osui kahdesti ja Eero Pöyhönen, Daniel Huttunen ja Hermanni Honkola kukin kertaalleen.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen SJK-juniorit johtaa sarjaa ilman pistemenetyksiä.

Seuraavan kerran SJK-juniorit pelaa 22. elokuuta, jolloin on edessä reissu Ouluun. Siellä vastaan asettuvat Tervarit ja Rovaniemen Palloseura.