Paha vierasmatsi Vitosessa

SJK-junioreiden ottelut Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa jatkuvat torstai-iltana todella haastavalla vierasottelulla. Edessä on nimittäin keikka Närpiön hoodeilla sijaitsevan Töjby FC:n vieraaksi.

Sarjassa neljäntenä oleva kotijoukkue kaatoi SJK-juniorit Raviskan nurmella kevätkierroksen ottelussa niukasti lukemin 2-1 Tobias Malmin ja Jesper Prinsenin maaleilla isäntien Aatu Metsä-Ketelän vastattua kotijoukkueen viimeistelystä.

SJK-juniorit on valahtanut sarjataulukossa sijalle yhdeksän, mutta juuri yläpuolella oleva Sundom IF II on pelannut kaksi matsia enemmän kuin seinäjokelainen nuoriso-orkesteri. Myös seitsemäntenä oleva Suvilahden Sisu on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin SJK-juniorit.

Vaikka Töjby FC onkin neljäntenä sarjassa, on Vitosen kärki karannut siltä auttamattomasti. Ykkösenä olevalla VPV:lla nimittäin on pisteitä jo 40 ja kakkosena majailevalla KJV/Kanu -kombinaatiollakin 37. Töjby FC:n pistemäärä on 29. SJK-junioreilla puolestaan on matkaa moisiin lukemiin, eli plakkarissa on 13 pinnaa ja ero sarjan hännillä majaileviin FC KOMU:un ja Karhuun on seitsemän pistettä kun pelejä on jäljellä viisi kappaletta.

Nopealla yhteenlaskutoimituksella SJK-juniorit siis tarvitsee vielä ainakin yhden voiton varmistaakseen sarjapaikkansa. Se voitto riittää melko varmasti, mikäli se tulee seuraavassa kotiottelussa Karhusta, mutta luonnollisestikaan kaikki pisteet ovat tervetulleita. Niin ja onhan toki Karhulla yhteensä kuusi ottelua jäljellä, eli peräti 18 pistettä vielä jaossa, eli kaikenmoista voi tapahtua. Sama pätee tietenkin myös FC KOMU:un, mutta vain yksi joukkuehan putoaa.

Ottelu Töjbyssä alkaa torstaina klo 19.00.