Pajula ratkaisi lopussa B-junnuille

Pajula ratkaisi lopussa B-junnuille TP-Seinäjoen B-juniorit hakivat sunnuntaina kolme pistettä sarjanousija FC Kiistolta Ykkösen pohjoislohkon ottelussa, lopputulos Vaasassa 3-4 (1-3).Jo ensimmäisellä jaksolla maalin tehnyt Ville Pajula nousi TP:n ratkaisijaksi laukomalla kaukaa komean voitto-osuman 79. minuutilla. Kiisto oli sitä ennen ehtinyt nousta kahden maalin takaa tasoihin. Ville Pakkala oli Pajulan ohella toinen oranssipaitojen kahden maalin mies. Kentän paras löytyi kuitenkin kotijoukkueesta, sillä Kiiston edustusjoukkueen rinkiin kuuluvaa Petri Heiskaria TP ei saanut millään kuriin.B-junnujen kausi jatkuu ensi viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Warkaus JK kohdataan lauantaina Keskuskentällä ja RoPS sunnuntaina poikkeuksellisesti Koskenkorvan kentällä. Molemmat ottelut alkavat klo 15.