Pajulalle hattutemppu 37 minuutissa

Pajulalle hattutemppu 37 minuutissa TP-Seinäjoen B-juniorien kausi Ykkösen pohjoislohkossa jatkuu ilman pistemenetyksiä. Sunnuntaina TP haki voiton Vaasan IFK:lta 0-5 (0-3) erinomaisen esityksen jälkeen.Ville Pajula teki ensin kaksi maalia minuutin sisään avausjakson puolivälissä ja täydensi hattutemppunsa upottamalla rangaistuspotkun vielä ennen taukoa. Juha Kangasluoma iski samoin kaksi pikamaalia toisella puoliajalla. Pajula ja Jere Jääskeläinen olivat ottelussa oranssipaitojen kantavat voimat, kuten monesti aiemminkin.B-junnujen pelit jatkuvat tulevalla viikolla kahdella kotiottelulla: torstaina klo 18.30 Törnävälle saapuu GBK ja sunnuntaina klo 15 vastaan asettuu samalla areenalla VIFK:n kakkosjoukkue.