Pakkala pahoinpiteli Virkiää

Pakkala pahoinpiteli Virkiää TP-Seinäjoki – Virkiä 3-1 (0-0)66 min 1-0 Ville Pakkala72 min 2-0 Ville Pakkala76 min 3-0 Mikko Väänänen87 min 3-1 Jussi LaapioEipä uskoisi kenttätapahtumien perusteella Lapuan Virkiän pelaavan Kolmosessa ja TP-Seinäjoen tahkoavan tulevalla kaudella Nelosta, sen verran paljon parempi kotijoukkue oli ryhmien otettua toisistaan mittaa Jouppilanvuoren aurinkoisella, mutta loppupelistä hyytävällä tekonurmella.Vaikka ensimmäinen puoliaika mentiinkin maalittomasti, oli kotijoukkue se, joka teki peliä ja pyrki rakentamaan paikkoja vieraiden tyydyttyä lähettämään pallon mahdollisimman nopeasti mahdollisimman kauas omasta päästään.Jo ensimmäisen vartin aikana oli TP-Seinäjoella pari paikkaa avata maalitilinsä. Ensimmäisen paikan tarjoili toki Virkiän maalivahti tulitettuaan pallon päin ärhäkästi karvannutta Ville Pakkalaa, joka toisella puoliajalla nousikin ottelun ratkaisijaksi tehtyään kaksi ensimmäistä maalia. Toinen paikka tuli pitkästä aikaa pelikentälle palanneelle Mikko Väänäselle, joka haki pelituntumaa. Viuhuva veto painui hieman yli Virkiän maalin, eikä Rami Sariolan hyvä pusku Jarkko Mäki-Maunuksen vaparistakaan löytänyt vielä verkon perukoille. Sariolan toinen maalintekoyritys puolestaan tuli Virkiän kahden puolittaisen paikan väliin, mutta kokonaisuutena kotijoukkue vei peliä aivan kelvollisesti läpi puoliajan.Toiselle puoliajalle valmentaja Esa Haanpää teki neljä vaihtoa ja Virkiältä alkoivat jalat silminnähden loppua. Se puolestaan alkoi näkyä varsin kovina otteina. Ratkaisun makua alkoi olla ilmassa 66. minuutilla Mikko Väänäsen lähetettyä Ville Pakkalan karkuteille, joka pakin estelyistä huolimatta pisti pallon verkkoon. Uudelleen peliväline oli lapualaisten maalissa Pakkalan laukaistua todella hienosti Juho Mäki-Maunuksen esityöstä. Kolmannen maalin kymmenen minuutin tehojakson sisään laukoi puolestaan ylösnoussut Väänänen Timo Rauhalan hyvästä syötöstä.Virkiä sai ainokaisensa paitsiolta tuoksahtaneesta tilanteesta aivan ottelun lopussa Jussi Laapion saatua pallon Niclas Sandelinin vartioimaan maaliin.”Se oli ihan hyvä peli, vaikka alla oli tosi raskas viikko ja pelasimme eilen B-junnujen SM-ryhmää vastaan. Ei se kuitenkaan vielä niin hyvää peliä ollut kuin pystymme pelaamaan”, tiivisti valmentaja Esa Haanpää kupletin juonen.Vaikka peli menikin hyvin, tuli jobinpostia Jarkko Mäki-Maunuksen loukattua polveaan vajaan tunnin pelin jälkeen. Kipparin menettäminen juuri sarjan kynnyksellä olisi harmittava takaisku nuorelle joukkueelle, jolla pitäisi olla kaikki mahdollisuudet nousta Kolmoseen, jos esitykset jatkuvat samantasoisina sarjassakin.TP-Seinäjoki: Petri Välimäki (46. Niclas Sandelin), Juuso Pitkäranta (46. Ilpo Tuulari), Rami Sariola, Jarkko Mäki-Maunus (58. Ville Suutala), Mikko Väänänen, Karri Hiirikoski (46. Samir Bouroussi, v), Sami El-Bash, Jyri Reinilä (81. Karri Hiirikoski), Timo Rauhala, Olli Rintamäki (46. Juho Mäki-Maunus), Ville Pakkala