Pekkanen upotti PK-37:n

Pekkanen upotti PK-37:n PK-37 – TP-Seinäjoki 1-2 (0-1)37 min 0-1 Ville Pekkanen76 min 0-2 Pekkanen90 min 1-2 Petri HuttunenKovaan vireeseen päässyt Ville Pekkanen nousi TP-Seinäjoen ratkaisijaksi Iisalmessa, kun oranssipaidat hakivat PK-37:lta pisteet Kakkosen itälohkossa. "Peken" tupla nosti samalla laitalinkin yksin TP:n maalipörssin kärkeen kuudella osumallaan. Petri Huttunen rikkoi ottelun loppuhetkillä tarkalla vedolla vierasjoukkueen maalissa hienosti debytoineen 17-vuotiaan Janne Aholan nollan. Ahola piti TP:tä pystyssä kotijoukkueen vyöryttäessä vahvasti ensimmäiset puoli tuntia.Pekkasen molemmat maalit syötti, kuinkas muuten, Alex Lopez, joka on neljässä pelaamassaan ottelussa osoittautunut melkoiseksi syöttökoneeksi. Jarkko Mäki-Maunus otti toisella puoliajalla ohjat keskikentällä käsiinsä ja lukeutui ottelun hahmoihin.PK-37:n tuoreen brasilialaisvahvistuksen Rogerin peli päättyi suoraan ulosajoon 65. minuutilla miehen kaadettua takaapäin Mikko Ylihärsilän.TP-Seinäjoki: Ahola, Lehtinen, Niemi (v), Nuojua, Saranpää, Asuintupa (88. Oksanen), Mäki-Maunus (v), Huttu (82. Wahlsten), Pekkanen, Lopez (84. V. Kivimäki), Ylihärsilä