Peli- ja harjoituskausi 2019-2020 käynnistyy ma 4.11

Uusi pelikausi polkaistaan käyntiin ensi viikolla eli vko 45!

Maanantaina 4.11 alkaa SJK-j ikäluokkajoukkueiden harjoitukset pyörimään täydellä teholla. Harjoituksia on Wallsport-Areenalla, Elisa-Monitoimihallilla sekä koulujen saleissa. Joukkueiden omille sivuille päivitetään ensi viikon aikana kunkin ikäluokan harjoituskalenteri ns. vakiovuorojen osalta. Tapahtumakalenterit löytyvät luonnollisesti myös joukkueiden MyClub-sivuilta.

Viime kausi oli usealla mittarilla katsoen onnistunut ja tavoite on, että positiivinen kehitys jatkuisi sekä pelaajamäärien että toiminnan laadullisuuden suhteen. Molemmat ovat hyvin tärkeitä elementtejä seuratoiminnassa ja niiden eteen yritetään kovasti töitä tehdä, jotta positiivinen kehitys jatkuisi. Aina asiat eivät ole ihan helppoja, mutta parasta kuitenkin yritetään, kun eri toimintoja suunnitellaan.

Joitakin vähän lyhyemmällä tähtäimellä ja joitakin pidemmällekin menevillä suunnitelmilla.

Vapaaehtoisten toimihenkilöiden määrä on tulevallakin kaudella todella suuri (ISO ISO kiitos heille). Heidän innostuneisuus ja sitoutuneisuus junioritoimintaan on aivan mahtavaa. Respect!

Ilman tätä upeaa joukkoa monet seura/joukkuetoiminnot jäisivät varmasti heikommiksi ja joistakin jouduttaisiin jopa kokonaan luopumaan.

Ehkä jopa liian harvoin tulee ajatukseen ja ymmärrykseen se tosiseikka, kuinka tärkeäää työtä seuratoiminnassa tehdään ja kuinka paljon ihmiset tähän omaa vapaa-aikaansa uhraavat. 

Kaikkiin SJK-ikäluokkajoukkueisiin ovat uudet pelaajat aina tervetulleita. Lisätietoja joukkuekohtaisista asioista voi kysyä ko. ikäluokkajoukkueiden toimihenkilöiltä tai seuran toimistolta. 

Kaikki yhteystiedot löytyvät seuran nettisivulta Joukkueet-osion alta.

Oikein hyvää ja menestyksekästä pelikautta kaikille tahoille!

Huom! Snadikerho 2014 -2015 syntyneet aloittavat Wallsportissa su 17.11 klo 17.00-18.00 ja 2016 syntyneet ti 19.11 klo 17.00-18.00

Kärjen koulun salissa.