Pelikauden päättäjäiset joukkueiden kesken

Koronatilanteesta johtuen seuran hallitus päätti, ettei seuran pelikauden päätöstilaisuutta voida järjestää turvallisesti vanhalla tyylillä tänä syksynä. Kauden päätöstilaisuus vaatii tilat noin 1000 hengelle, joten emme seurana voi ottaa tuollaista tartuntariskiä. Tämä on valitettava tilanne, sillä päättäjäiset on ollut hieno yhteisöllinen seuran tapahtuma.

Palkinnot kuitenkin tullaan jakamaan jokaiselle! Eli jokainen ikäluokka järjestää oman tilaisuutensa, jossa jakaa palkinnot. Jokainen pelaaja saa osallistumispalkinnon ja lisäksi jokaisesta ikäluokasta palkitaan kolme pelaajaa erikoispalkinnolla. Lisäksi seura jakaa erikseen seuran erikoispalkinnot. Palkinnot pyritään saamaan tämän kuun loppuun mennessä.  

joukkueruokailut Pizzeria PiikissäPizzeria Piikki on yksi seuramme pääyhteistyökumppaneista ja tärkeä tukija seuran toiminnalle. Nyt on jälleen aika järjestää ikäluokkien ruokailut Piikissä ja antaa hyvälle kumppanille vastapalvelua. Tämän yhteyteenhän voi myös järjestään oman ikäluokan kauden päätöksen ja palkintojen jaon.