Pelinohjaajakoulutusta nuorille

SJK-juniorit järjestävät pelinohjaajakoulutuksen maanantaina 8.5. klo 18.00 Elinkeinotalolla. Koulutukseen osallistuvat SeMin ja Sjk:n 2003-syntyneet juniorit mutta mukaan voi ilmoittautua myös muiden seurojen pelaajat sekä seurattomat, jalkapallosta kiinnostuneet nuoret.

Koulutuksen käyneet tulevat toimimaan pelinohjaajina Energialiigassa, pikkujunnujen piirisarjassa sekä turnauksissa. Toimimalla pelinohjaajina nuoret oppivat ottamaan vastuuta ja saavat näkemyksen erotuomarina olosta, joka todennäköisesti vähentää omissa peleissä tuomarin arvostelua. Pelinohjaus on myös hyvä alku mahdolliselle erotuomaritoiminnalle eikä voi myöskään väheksyä sitä, että pelinohjauksesta on mahdollista hankkia hieman taskurahaa.

Koulutukseen voi tulla ilman muistiinpanovälineitä sillä materiaali toimitetaan osallistujille sähköpostilla. Oman henkilötunnuksen muistaminen on kuitenkin tässäkin asiassa oleellista.

SeMi ja Sjk ilmoittavat osallistujamääränsä joukkueena mutta muiden seurojen osallistujat sekä seurattomat voivat ilmoittautua koulutuksen vetäjille: petteri.kokko@anvianet.fi tai jukka.saarijarvi@netikka.fi