Pikkuhuuhkajille tappio

Tanska osoittautui juuri niin vahvaksi kuin ennakkoon osattiin odottaa Porissa pelatussa U21-ikäluokan EM-karsintaottelussa. Vieraat veivät arvokkaat karsintapisteet mennessään numeroin 1-0 (1-0) Nikolas Narteyn osumalla.

SJK-kasvateista Joonas Sundman ja Onni Valakari pelasivat Malta-ottelun tavoin täydet 90 minuuttia. Kaksikosta Joonas Sundman katseli ottelussa keltaista.

Ensimmäisellä puoliajalla ei Suomi onnistunut erityisemmin Tanskan maalia uhkaamaan, mutta toisella jaksolla paikkojakin saatiin aikaiseksi. Nyt vain ei kyetty maalintekoon.

Suomi on edelleen lohkossaan toisena puhtaalla pelillä jatkavan Tanskan vanavedessä. Seuraavaksi Suomi kohtaa lohkossaan vieraskentällä Romanian 14. marraskuuta.,