Pinna tuliaisiksi Mustasaaresta

FC KOMU v SJK-juniorit 0-0 (0-0)

SJK-junioreiden kauden kolmas ottelu Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa jätti toivottavaa ainakin tehokkuuden suhteen. Joukkue jäi nimittäin maaleitta Mustasaaren Botniahallin tekonurmella isäntäjoukkue FC KOMU:a vastaan. Toisaalta ottelu päättyi maalittomana, eli piste lähti reissusta mukaan.

 

Kyseessä oli samalla kauden toinen vieraspeli ja kuinka ollakaan, myös kauden toinen reissu Vaasan suuntaan. Kummassakaan vierasottelussa ei SJK-juniorit ole pystynyt vielä viimeistelemään maaleja, eli kehityskohteen löytäminen ei ole vaikeaa.

Peli oli kuitenkin aika lailla identtinen ensimmäisen vierasottelun kanssa…

–          Pojat pitivät palloa ja FC KOMU löi bussia parkkiin. Ainoat paikkansa he saivat meidän muutamista harhasyötöistämme, selvitti reissun antia Niko Seppelvirta.

–          Viimeinen vartti oli yhtä päätä. Pojat loivat neljä selvää maalipaikkaa, mutta viimeistely ontui FC KOMU:n veskarin napsiessa hyvin pallot. Kaveri oli semmoiset 10 cm lyhyempi ja 20 kg painavampi "Aksalu". Hän hoiti muutaman torjunnan, joten pisteet jaettiin, lisäsi Seppelvirta.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin sijoilla neljä ja viisi SJK-junioreiden pitäessä ylempää paikkaa hallussaan maalieronsa turvin.

Seuraavan kerran SJK-juniorit on tulessa vajan viikon kuluttua 16. toukokuuta, jolloin Seinäjoelle saapuu Sundom IFII.