Piste tyydytti Öjassa

Piste tyydytti Öjassa Öja-73 – TP-Seinäjoki 2-2 (1-2)15 min 1-0 Arto Halonen19 min 1-1 Mikko Ylihärsilä45 min 1-2 Marko Huttu61 min 2-2 Kenneth BjörkskogTP-Seinäjoki lisäsi Kakkosen pistesaldoaan yhdellä pelattuaan keskiviikkonailtana tasan Öjan hyväkuntoisella nurmella Kokkolan kupeessa."Kyllä piste tyydyttää. Öja pelasi kauden parhaan pelinsä, kun me taas emme yltäneet aivan parhaaseen", valmentaja Jari Kujala kertoi.Ensimmäiset 20 minuuttia TP oli helisemässä Öjan yllättävän pirteiden veteraanien kanssa. Vartin pelin jälkeen Arto Halonen saikin pallon oranssipaitojen verkkoon Marko Sorviston antaman kulmapotkun jälkitilanteesta kovan hässäkän jälkeen."Sorvisto ruuvasi pahoja kulmureita läpi ottelun ja Öja löi miehiä maalin eteen kuin meren mutaa", Kujala kuvasi kotijoukkueen erikoistilannevoimaa.Peli kuitenkin tasoittui ja samoin lukemat, kun Mikko Ylihärsilä suisti jo kauden neljännen maalinsa Jarkko Mäki-Maunuksen linkoaman rajaheiton ja Petri Niemen ohjauksen jälkeen.Marko Huttu puolestaan tuli Niklas Leppäsen tilalle hieman ennen puoliaikaa eikä ehtinyt olla kauaa kentällä ennen kuin laukoi komeasti 1-2 rangaistusalueen rajoilta.Toisella jaksolla numerot muuttuivat jälleen tasalukemiin. Kenneth Björkskog ampui pilkun kohdalta reboundin sisään. Paine oranssipaitojen puolustuspäässä kasvoi taas loppua kohti, mutta Ville Hakala oli maalilla mies paikallaan napsimalla mm. keskityksiä hyvin kouriinsa.Takareisivammasta pidemmän aikaa kärsinyt Tuomo Nuojua pelasi ensimmäistä kertaa täydet minuutit TP:n takalinjoilla. "Ume" myös palkittiin vierasjoukkueen parhaana.TP-Seinäjoki: Hakala, Saranpää, Niemi, Nuojua, Kivimäki, Pekkanen (84. Luoma), Mäki-Maunus, Ylinen, Leppänen (40. Huttu), Lampi, Ylihärsilä (72. Kangastupa)