Pisteet mukaan idästä

JIPPO – SJK-juniorit 1-3 (0-1)

40 min 0-1 Aatu Metsä-Ketelä

69 min 0-2 Aatu Metsä-Ketelä

76 min 0-3 Nicolas Kivimäki

81 min 1-3 Niko Niemeläinen

SJK-junioreiden B-junnujen erinomaiset otteet P17 I divisioonan syyskierroksella saivat jatkoa Joensuun Mehtimäen tekonurmella lauantaina. Joukkue nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa syksyn peleistä kaadettuaan kotijoukkue JIPPO:n kahden maalin erolla. Yhteensä kevätkierros mukaan lukien SJK-juniorit on nyt pelannut I divisioonassa kahdeksan ottelua peräkkäin ilman tappiota.

Voitto nosti vierasjoukkueen, ainakin hetkiseksi, myös lohko C:n kärkipaikalle. Tähän asti sarjaa johtanut Rovaniemen Palloseura pelaa seuraavan kerran vasta 13.9., joten SJK-juniorit voi teoriassa kasvattaa sarjajohtoaan vielä ennen sitä, mikäli joukkueen vierailu Vaasaan onnistuu tuloksellisesti. Juuri RoPS on se joukkue, joka on muuten viimeksi onnistunut kaatamaan SJK-juniorit. Siitäkin on jo kulunut noin 2½ kuukautta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jokaisen voiton jälkeen se seuraava tappio on koko ajan lähempänä.

Joensuussa vieraiden kaksi ensimmäistä maalia merkittiin todella oivallisessa vireessä olevalle Aatu Metsä-Ketelälle. Ilmajoen lahja SJK-junioreille on viimeistellyt nyt I divisioonassa viidesti ja Vitosessa peräti 22 kertaa. Tauolle Joensuussa lähdettiin yhden maalin johdossa, mutta toisella puoliajalla Metsä-Ketelän toinen osuma ja Nicolas Kivimäen ensimmäinen maali tällä kaudella veivät vierasjoukkueen kolmen maalin johtoon.

Kotijoukkueen onnistui ehostella lukemia kun lisäaikaa oli pelattu minuutin verran, mutta SJK-junioreiden voitto ei ollut varsinaisesti uhattuna oikein missään vaiheessa ottelua.