Pistejahtiin Närpiöön

SJK-junioreiden Nelosta johtava joukkue matkustaa huomenna Närpiöön kohtaamaan Närpes Kraft/2:n ottelussa, josta olisi aivan ehdottomasti otettava voitto ja näin säilytettävä Suomen Palloliiton Nelosen Lohko C1:n kärkipaikka.

Sarjassa kahdeksantena oleva isäntäjoukkue on harvoin ollut mikään helppo vastustaja SJK-junioreille tai TP-55:lle, on sarjataso sitten mikä hyvänsä. Varsinkin kotonaan Kraft on aina vaikeasti kaadettava joukkue, joten henkseleitä paukutellen ei auta reissuun lähteä.

Edellisessä ottelussaan vieraissa Iskmo-Jungsund BK:n selvin 4-1 –numeroin kaatanut SJK-juniorit on menettänyt pisteitä vain kauden avausmatsissaan Vaasassa ABC/Strömsötä vastaan 1-1 päättyneessä koitoksessa.

Sen jälkeen tilille on kirjattu neljä voittoa, jotka ovat myös nostaneet joukkueen piikkipaikalle, joka on tietenkin säilytettävä tämän koronakauden erikoisessa 11 ottelun mittaisessa sarjassa. Huomenna siis yli puolet kauden matseista on pelattuna kun loppuvihellys Närpiön Keskuskentällä kaikaa.

Vieraiden teho on levännyt vahvasti täksi kaudeksi ryhmään tulleen Tommi Haanpään harteilla, sillä miehellä on tilillään jo 10 osumaa viidessä matsissa. Toisena sisäisessä maalipörssissä onkin kahdella osumallaan pelaaja-valmentaja Joonas Kuivalainen, eli pahitteeksi ei suinkaan olisi, jos maalintekohartiat hiukan levenisivät.

Matsi alkaa klo 19.00. Tervemenoa kannustamaan, jos jostain syystä niillä leveyksillä liikutte!