Pisteputki poikki Mikkelissä

MiKi – TP-Seinäjoki 2-1 (1-0)19 min 1-0 Tuomo Pöyry51 min 1-1 Vesa Kivimäki57 min 2-1 Jesse SärkkäTP-Seinäjoen viiden ottelun tappioton putki Kakkosen itälohkossa katkesi Mikkelin Kissojen vieraana Urskin loistokuntoisella nurmella. TP hallitsi ottelutapahtumia 29 asteen helteessä, mutta tehottomuus maalintekopaikoissa kostautui.Tuomo Pöyry vei kotijoukkueen avausjaksolla johtoon laukomalla paristakympistä kierteisen putoavan lehden Jukka-Pekka Kivimäen käsien kautta sisään. Vesa Kivimäki tasoitti 1-1:een toisen puoliajan alussa ampumalla suoraan ilmasta Tuomo Nuojuan poikkisyötön verkkoon. Kissojen voittomaali syntyi muutama minuutti tämän jälkeen kulmapotkusta.Kotijoukkue pelasi koko ottelun erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla, jonka murtamiseen TP ei löytänyt lääkkeitä. Pelikieltoisen Alex Lopezin puuttuminen näkyi osaltaan vieraiden esityksessä, myöskään Mikko Ylihärsilällä ei tällä kertaa ollut paras päivänsä hyökkäyksessä.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki (v), Asuintupa, Lehtinen, Nuojua, Saranpää, Oksanen (65. Niemi), Ylinen, Huttu (46. Wahlsten), Pekkanen, V. Kivimäki, Ylihärsilä