Ponnistus toinen testi

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Neloseen valmistautuvat SJK-juniorit saa sunnuntaina vastaansa naapurikaupungista Lapuan Ponnistuksen.

Kyseessä on talvikauden toinen harjoitusottelu. Ensimmäisessä Apollo pisti tiukasti hanttiin niin kauan kuin tankista polttoainetta löytyi. Vaikka numerot kirjattiinkin tuossa matsissa 6-1 SJK-junioreille, numerot kaiken rehellisyyden nimissä ehkä rahtusen imartelivat mustapaitaisia.

Ponnistus sijoittui viime kaudella Nelosessa kuudenneksi 31 pisteellään jääden kuitenkin sarjan kolmossijasta vain vaivaiset kolme pinnaa. Heidän yläpuolelleen sijoittuneilla Norrvalla FF:llä ja FC Kuffenilla oli kummallakin vain pinna enemmän kuin lapualaisilla.

Joukkueen terävimmät raateluhampaat löytyivät akselilta Miika Korpela – Ville Talvitie. TP-55:n ja SJK-junioriden joukkueissakin erinomaisesti menestynyt Koirpela pommitti nimittäin 20 ottelussa huikeat 22 maalia, eikä Talvitie juuri sen heikompi ollut, sillä hänen saldonsa oli 19 matsissa 21 maalia.

Ponnistuksesta löytyi viime kaudella muitakin Seinäjoella aikaisemmin pelanneita pelimiehiä. Tuttuja kasvoja ovat mm. Ville Pakkala ja Kimmo Känsäkoski.

Kotijoukkueen valmennusporras krtoi, että huomenna käytössä on noin 17 pelaajaa. Mukana nähdään niin kokeneemman parren pelimiehiä, kuin nuorisoakin. Ryhmä on ihan kelvollinen taitotasoltaan, joten luvassa on varmasti ihan viihdyttävä koitos sarjanousijan ja jo pidempään tällä tasolla tahkonneen Ponnistuksen välillä.

Matsi alkaa Wallsport Areenassa noin klo 13.15 kunhan jäseniin on saatu junnujen treenipelin jälkeen edes hiukan lämpöä.