Postia tulossa junnuille

Seurakausikortit postitetaan jokaiselle SJK-juniorille!

Jokaiselle SJK-junioreiden nuorelle pelimiehelle on tulossa mieluisaa postia seuran toimistolta lähiaikoina. Kiinteistönvälitysketju Kotijoukkue Oy:n ja SJK:n sekä JymyJussien ja SMJ:n välinen yhteistyösopimus on mahdollistanut sen että jokaiselle SJK-juniorille jaetaan Seurakausikortti kaudelle 2018. Tämä kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn jalkapallon (SJK) ja pesäpallon (JymyJussit ja SMJ) pääsarjaotteluihin Seinäjoella.

Kortilla saa myös muita mieluisia etuja:

–         Seurakausikortilla pääsee veloituksetta myös SJK:n talven Suomen Cupin otteluihin sekä kaikkiin SJK:n U23 reservijoukkueen kotiotteluihin. 

–         Seurakausikortti sisältyy jokaisen junioripelaajan kauden 2018 seuramaksuun.

–         Jokaiselle pelaajalle postitetaan Seurakausikortti suoraan kotiin. Korttien postitus on aloitettu tällä viikolla.

–         Seurakausikortti on henkilökohtainen ja jokaisella pelaajalla on oma korttinumero. Säilytä siis kortti huolellisesti.

–         Seurakausikortti oikeuttaa SJK:n kotiotteluissa numeroimattomille paikoille kannattajapäätyyn.

–         Tämä on mahtava mahdollisuus jokaiselle juniorille ja mahdollistaa huippu jalkapallon ja pesäpallon seuraamisen paikanpäällä!

Seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla iloitsee aikaisempaa selvästi enemmän tarjoavasta kortista.

– Uskon, että tämä tuo runsaasti uusia katsojia ja sitä lisää tunnelmaa katsomoihin. Lisäksi jokainen juniori saa SJK-tuubihuivin ja kaulanauhan, Huilla kertoo.

Myös jokaisella seuran toimijalla (valmentajat, ohjaajat, joukkueenjohtajat, huoltajat, tilinhoitajat) on mahdollisuus lunastaa Seurakausikortti maksamalla Kannattajajäsenmaksu (50 euroa) SJK-junioreiden Respect-rahastoon FI34 5419 0120 1629 57.

Respect-rahastosta voidaan tukea seuran vähävaraisten perheiden lasten jalkapallon harrastamista, eli toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu tähän rupeamaan!